GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur'dan sonra buyuk felaket olur
Yav 10 tane adam aldık hala bu adamın yetkisini mi artıracağız.
Herifin maximum ağı futbolu bırakmak üzere olan denayeri ikna etmek. Sırf şu muhabbetten sonra bile ilişki kesilmeliydi. 3 ay gezdi tozdu adam 3 milyon maaş bekledi az daha da verecektik saplanacakı.

O kadroyla Barça'yı eliyorduk az kalsın.
Sebebi üzerinde pek durulmadı. Elmas-Torrent, Terim' in -yine- mağduriyeti filan derken araya kaynadı...

Avrupa maçlarında 'topun arkasında kalma' mottosuyla takım boyu kısa tutuldu ve takım hem savunmada hem de hücumda daha iyi kalabalıklaşabildiği için önemli takımlara karşı gayet iyi futbol ortaya koymuş, skoru almayı da bilmişti.

Ligde ise miadını tamamlamış ekabir hocamız, güya rakip takımları küçümseyerek pas futbolu saplantısından vaz geçemedi. İnisiyatif almaktan korkan Taylan, acemi Berkan ve üfürük Cicaldau orta sahasının önderliğinde(!), 70 metre takım boyuyla da o iğrenç vıdı vıdı futbolunu izletti. Zaten kalitesi sınırlı oyuncuların özgüveni yerle bir olduktan sonra, feriştahı gelse ayağa kaldıramazdı o takımı...

muslera

wan bisakka
--sanchez-nelsson--köhn

torriera
--scott mctominay

ziyech
---rafa---BAY

icardi

uğurcan / günay
kaan ayhan
abdülkerim
emin
kazımcan
demirbay
berkan
yunus
mertens
kerem aktürkoğlu
kelechi iheanacho

ilk onbire sadece 3 hamle. yedeğe 1 hamle.

geri kalan tüm oyuncuların ne vereceğini bildiğimiz bir takım. sadece 4 transfer. temmuz kampına yetişse şu kadro yaw :/
Irkçılık gibi olmasın ama savunmada bu kadar siyahi mutlak suretle sıkıntı yaratır. Beklerin ikisi de siyahi olacaksa stoperin birini daha iskandinav yapmak lazım.

En son 3 siyahiden oluşan savunma hattımız ile aldığımız sonuç;

Ekran Alıntısı.webp

Irkçılık gibi olmasın ama savunmada bu kadar siyahi mutlak suretle sıkıntı yaratır. Beklerin ikisi de siyahi olacaksa stoperin birini daha iskandinav yapmak lazım.

En son 3 siyahiden oluşan savunma hattımız ile aldığımız sonuç;

Ekli dosyayı görüntüle 243802
Bunun ırkçılığı yok siyahi arkadaşlarda konsantrasyon eksikliği yüksek oluyor. 2-3 senelik flaş performanslar çıkarırlar genelde, fazlası yok

Bu işin siyahı beyazı yok, iyi topçusu kötü topçusu var. saçma sapan argümanlar üretmeyin pls.

Savunmada dany eboue ile aynı Madrid'i içeride 3-0'dan eliyorduk.

Neyse sidik yarıştırmıyorum ama argumanınız çok saçma.

Büyük Galatasaraylı Alaba ve İlkay'ı önümüzdeki sezon formamız altında görmeyi arzuluyorum.

x1080 (1).webp
ilkay.webp

Bu işin siyahı beyazı yok, iyi topçusu kötü topçusu var. saçma sapan argümanlar üretmeyin pls.

Savunmada dany eboue ile aynı Madrid'i içeride 3-0'dan eliyorduk.

Neyse sidik yarıştırmıyorum ama argumanınız çok saçma.

Realin Rudiger-Alaba-Mendy(Camawinga) lı kadrosu da bu tezi çürütür direk..Hatta Militao da melez ..
köhn-bisakka full Avrupa'da yetişmiş davinson desen Güney Amerikalı ..
Ben 2 görüşün arasındayım full Afrika'da yetişmiş defans hattı sıkıntı olabilir ama bizimki gibi durumlarda bir problem görmüyorum..

doritos dippas deneycegım yorumumu yazarım

Realin Rudiger-Alaba-Mendy(Camawinga) lı kadrosu da bu tezi çürütür direk..Hatta Militao da melez ..
köhn-bisakka full Avrupa'da yetişmiş davinson desen Güney Amerikalı ..
Ben 2 görüşün arasındayım full Afrika'da yetişmiş defans hattı sıkıntı olabilir ama bizimki gibi durumlarda bir problem görmüyorum..
Aslında arada değilsin, bildiğin benim görüşümdesin.

Ben diyorum ki, sorun renk değil, altyapı eğitimi, imkanlar.

Avrupa'da pişmiş siyahi oyuncular gayet iyiler uzun süreli olarak da. Afrika'da ne kadar bir imkan var ki ne öğrensinler. Çapraz bağları kopan adama bengay süren doktorları var bu adamların.

Nelsson Kongo'da doğup orada futbol eğitimi alsaydı ne olurdu acaba örneğin :d

Sen de Afrika'da yetişme - Avrupa'da yetişme işine vurgu yaptın.

siyahi stoperlerde konsantrasyon, odaklanma, sakarlık ne derseniz deyin bu problem var.

upamecano ginenin çöllerinde yetişti ondan rezil kepaze oldu heralde eric dier falan oynuyor yerine

zenci ahbablarımız ön libero olsun kanat olsun forvet olsun alırız bağrımıza basarız fakat kale ve stoper gibi konsantrasyonun tek saniye dahi %99a inmemesi gereken mevkilerden uzak dursunlar

siyahi stoperlerde konsantrasyon, odaklanma, sakarlık ne derseniz deyin bu problem var.

upamecano ginenin çöllerinde yetişti ondan rezil kepaze oldu heralde eric dier falan oynuyor yerine

zenci ahbablarımız ön libero olsun kanat olsun forvet olsun alırız bağrımıza basarız fakat kale ve stoper gibi konsantrasyonun tek saniye dahi %99a inmemesi gereken mevkilerden uzak dursunlar
Davinsonu begenmiyon mu

Upamecano 23 yaşında Bayerne gitti Nelson 25 yaşında bizde hala tam tersi bu bir başarı ornegidir bayernde tutmayan ilk stoper upamecano değil ..Klopp Akanji -Akeyi da devamlı oynatıyor bu örneklerin de sonu yok..
Bence oyuncu bazında değerlendirmek gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt