Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.377
- 43.171
- 3.748
O kadroyla Barça'yı eliyorduk az kalsın.
O barcanin malligi renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadroyla Barça'yı eliyorduk az kalsın.
Yav 10 tane adam aldık hala bu adamın yetkisini mi artıracağız.erden timur'dan sonra buyuk felaket olur
Sebebi üzerinde pek durulmadı. Elmas-Torrent, Terim' in -yine- mağduriyeti filan derken araya kaynadı...O kadroyla Barça'yı eliyorduk az kalsın.
Irkçılık gibi olmasın ama savunmada bu kadar siyahi mutlak suretle sıkıntı yaratır. Beklerin ikisi de siyahi olacaksa stoperin birini daha iskandinav yapmak lazım.muslera
wan bisakka--sanchez-nelsson--köhn
torriera--scott mctominay
ziyech---rafa---BAY
icardi
uğurcan / günay
kaan ayhan
abdülkerim
emin
kazımcan
demirbay
berkan
yunus
mertens
kerem aktürkoğlu
kelechi iheanacho
ilk onbire sadece 3 hamle. yedeğe 1 hamle.
geri kalan tüm oyuncuların ne vereceğini bildiğimiz bir takım. sadece 4 transfer. temmuz kampına yetişse şu kadro yaw :/
%100 doğruIrkçılık gibi olmasın ama savunmada bu kadar siyahi mutlak suretle sıkıntı yaratır. Beklerin ikisi de siyahi olacaksa stoperin birini daha iskandinav yapmak lazım.
En son 3 siyahiden oluşan savunma hattımız ile aldığımız sonuç;
Ekli dosyayı görüntüle 243802
Bunun ırkçılığı yok siyahi arkadaşlarda konsantrasyon eksikliği yüksek oluyor. 2-3 senelik flaş performanslar çıkarırlar genelde, fazlası yokIrkçılık gibi olmasın ama savunmada bu kadar siyahi mutlak suretle sıkıntı yaratır. Beklerin ikisi de siyahi olacaksa stoperin birini daha iskandinav yapmak lazım.
En son 3 siyahiden oluşan savunma hattımız ile aldığımız sonuç;
Ekli dosyayı görüntüle 243802
Bu işin siyahı beyazı yok, iyi topçusu kötü topçusu var. saçma sapan argümanlar üretmeyin pls.
Savunmada dany eboue ile aynı Madrid'i içeride 3-0'dan eliyorduk.
Neyse sidik yarıştırmıyorum ama argumanınız çok saçma.
Aslında arada değilsin, bildiğin benim görüşümdesin.Realin Rudiger-Alaba-Mendy(Camawinga) lı kadrosu da bu tezi çürütür direk..Hatta Militao da melez ..
köhn-bisakka full Avrupa'da yetişmiş davinson desen Güney Amerikalı ..
Ben 2 görüşün arasındayım full Afrika'da yetişmiş defans hattı sıkıntı olabilir ama bizimki gibi durumlarda bir problem görmüyorum..
doritos dippas deneycegım yorumumu yazarım
10/54 gözle bekliyorum
Davinsonu begenmiyon musiyahi stoperlerde konsantrasyon, odaklanma, sakarlık ne derseniz deyin bu problem var.
upamecano ginenin çöllerinde yetişti ondan rezil kepaze oldu heralde eric dier falan oynuyor yerine
zenci ahbablarımız ön libero olsun kanat olsun forvet olsun alırız bağrımıza basarız fakat kale ve stoper gibi konsantrasyonun tek saniye dahi %99a inmemesi gereken mevkilerden uzak dursunlar
oynadığında takımı yukarı çektiği aşikar ama tercih etmemDavinsonu begenmiyon mu
siyahi stoperlerde konsantrasyon, odaklanma, sakarlık ne derseniz deyin bu problem var.
upamecano ginenin çöllerinde yetişti ondan rezil kepaze oldu heralde eric dier falan oynuyor yerine
zenci ahbablarımız ön libero olsun kanat olsun forvet olsun alırız bağrımıza basarız fakat kale ve stoper gibi konsantrasyonun tek saniye dahi %99a inmemesi gereken mevkilerden uzak dursunlar