Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.235
- 18.391
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En elit 5 stoperden biri de olsa kara kıtadan topçu istemiyorum ustaAbdelmonem’i 2 yil once Afrika kupasinda izleme sansim olmustu. Turnuvanin en iyi stoperlerinden biriydi. Bir stoper olarak uzun boylu olmamasina ragmen cok begenmistim.
Bu kim yau ben bile bilmiyorum :/Yıllar sonra Cl sefiri ,
Artmedia Petržalka birinci lige çıkabildi , oldlar bilir
Eleme turunda Celtici ilk maç 6-0 yenip ikinci maçta neredeyse turu veren bunlardı galiba he?Yıllar sonra Cl sefiri ,
Artmedia Petržalka birinci lige çıkabildi , oldlar bilir
GORA'daki komutan logar'ın dedesinin dünyalılarla olan anısı gibi anılarımız var african stoperler ile maalesef.En elit 5 stoperden biri de olsa kara kıtadan topçu istemiyorum usta
Evet İlk maç 5-0 ikinci maç 4-0Eleme turunda Celtici ilk maç 6-0 yenip ikinci maçta neredeyse turu veren bunlardı galiba he?
05-06 Cl grup aşamasında Inter Porto G.rangersla aynı gruptaytı kudurmuş gibi hücum oynuyorlardı ama 3. olabilmistiler , özetlerine bakabilirsin , renk katmıştı ClyeBu kim yau ben bile bilmiyorum :/
abi bir de 05-06 haa? çok da eski değilmiş. acaba 90 başları falan mı dedim ben de. nasıl hatırlamam böyle bir şeyi inanılır gibi değil. bildiğin hafızamda bir kb bilgi yok ula şu takım ile ilgili :/05-06 Cl grup aşamasında Inter Porto G.rangersla aynı gruptaytı kudurmuş gibi hücum oynuyorlardı ama 3. olabilmistiler , özetlerine bakabilirsin , renk katmıştı Clye
Valla Slovakyanin bir köy takımı, o sene Inter'i Juventusu portoyu dislemistiler , boş kalelere kaçırmalar direklerden dönen toplar , tıpkı bizim reale elenmemiz gibi , yenilgileri gibi gururluyduabi bir de 05-06 haa? çok da eski değilmiş. acaba 90 başları falan mı dedim ben de. nasıl hatırlamam böyle bir şeyi inanılır gibi değil. bildiğin hafızamda bir kb bilgi yok ula şu takım ile ilgili :/
Amrabat kerestesi gelmesin bence21-22 sezonunda Torreira ile Amrabat aynı anda oynamamış Fiorentina'da
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Hocaaaam yok artık shahahaa