GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdelmonem’i 2 yil once Afrika kupasinda izleme sansim olmustu. Turnuvanin en iyi stoperlerinden biriydi. Bir stoper olarak uzun boylu olmamasina ragmen cok begenmistim.

Abdelmonem’i 2 yil once Afrika kupasinda izleme sansim olmustu. Turnuvanin en iyi stoperlerinden biriydi. Bir stoper olarak uzun boylu olmamasina ragmen cok begenmistim.
En elit 5 stoperden biri de olsa kara kıtadan topçu istemiyorum usta

Yıllar sonra Cl sefiri ,
Artmedia Petržalka birinci lige çıkabildi , oldlar bilir

05-06 Cl grup aşamasında Inter Porto G.rangersla aynı gruptaytı kudurmuş gibi hücum oynuyorlardı ama 3. olabilmistiler , özetlerine bakabilirsin , renk katmıştı Clye
abi bir de 05-06 haa? çok da eski değilmiş. acaba 90 başları falan mı dedim ben de. nasıl hatırlamam böyle bir şeyi inanılır gibi değil. bildiğin hafızamda bir kb bilgi yok ula şu takım ile ilgili :/

abi bir de 05-06 haa? çok da eski değilmiş. acaba 90 başları falan mı dedim ben de. nasıl hatırlamam böyle bir şeyi inanılır gibi değil. bildiğin hafızamda bir kb bilgi yok ula şu takım ile ilgili :/
Valla Slovakyanin bir köy takımı, o sene Inter'i Juventusu portoyu dislemistiler , boş kalelere kaçırmalar direklerden dönen toplar , tıpkı bizim reale elenmemiz gibi , yenilgileri gibi gururluydu🤓 , o yüzden aklımda kaldı

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperini bu forma altında görebilsek keşke, geçen sene gelmemişti ama bu sene keşke gelse.

ramos 0 euro bonservis, 1 euro maaş ile ligde lisansı çıkarılmama koşulu ile geliyorsa gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt