GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profilindeki turşunun kendisine gelmesi şart reis 2 maçtir yine yürüyor seyirci gibi biraz oynasa bugunden kutlamalar olurdu

bu bütün yaz yatacak ayriyeten

zaten kankisi, hocası 2-3 ay dinlenmesi gerek diye önden zehiri saldı taraftara

iyi bir forvet almazlarsa seneye yanarız

bu bütün yaz yatacak ayriyeten

zaten kankisi, hocası 2-3 ay dinlenmesi gerek diye önden zehiri saldı taraftara

iyi bir forvet almazlarsa seneye yanarız
Kendisini seviyoruz ediyoruz da aşırı ayip ediyor şu iki maçta gumruk ve fb sahada yok ulan git söyle bari de yerini birini oynatalım sende sonrs gel kutlamalara vs katıl dedigin gibi kamp vs goreceginden de umudum az kendisine yakın bir forvet net şart oglu şart

yok yok uyuyamıyorum

inanırmısın bugün tam 3 paket sigara içtim

hanım beni koltuğa yolladı leş gibi kokuyorsun diye

bu hafta nasıl geçecek ulaaan
Ben bi analiz var onu bekliyorum. Ondan gelecek neticeye göre hayatıma yön vermeyi dğşünüyorum. İddaa oranları ne zaman açıklanırsa o zaman gelecek analiz

Kendisini seviyoruz ediyoruz da aşırı ayip ediyor şu iki maçta gumruk ve fb sahada yok ulan git söyle bari de yerini birini oynatalım sende sonrs gel kutlamalara vs katıl dedigin gibi kamp vs goreceginden de umudum az kendisine yakın bir forvet net şart oglu şart

okan hoca bi kere zahayı forvet oynattı
bu sezonun en vahşi futbolunu oynamıştık ligde

denemiyor bile hiçbirşey yapmıyor
takım eksik olsada denemiyor

ben burada suçu icardiye atamam

herkes avatarını fln revize etsin bu geceyı unutalım

Abi bu kadar zor mu yazın çekeceksin Mertens'in arkasına Joao Felix gideceksin Wan-Bissaka'yı çekeceksin orta sahaya Khephren Thuram çekeceksin Zaniolo - Cicaldau - Morutan - Midtsjö - Yusuf - Tete - Zaha'dan çıkacaksın bir tane yılan gibi süratli kanat çekeceksin bir tane de sağlam teknik pivot çekeceksin Icardi'nin ardına arkana yaslanıp keyfine bakacaksın netoğlu net

harbi uyuyamayacağım ben sanırım yauv

gram uyku yok gözümde

Abi bu kadar zor mu yazın çekeceksin Mertens'in arkasına Joao Felix gideceksin Wan-Bissaka'yı çekeceksin orta sahaya Khephren Thuram çekeceksin Zaniolo - Cicaldau - Morutan - Midtsjö - Yusuf - Tete - Zaha'dan çıkacaksın bir tane yılan gibi süratli kanat çekeceksin bir tane de sağlam teknik pivot çekeceksin Icardi'nin ardına arkana yaslanıp keyfine bakacaksın netoğlu net

Ali bu mağlubiyet sende esrar etkisi yarattı sanırım
ne joao felixi ne wan bissakası yauv

golcü işide sıkıntı
alacağın golcü bi araştırsa okan-icardi aşkını ulan bu bana hiç süre vermez diye gelmezde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt