Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Allahın dediği olur mason yapacak bir şey yok. Kaderimizde ne varsa çekerizkonyanın topçularıda hep uzunmuş
salak saçma duran top vermemeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahın dediği olur mason yapacak bir şey yok. Kaderimizde ne varsa çekerizkonyanın topçularıda hep uzunmuş
salak saçma duran top vermemeliyiz
Profilindeki turşunun kendisine gelmesi şart reis 2 maçtir yine yürüyor seyirci gibi biraz oynasa bugunden kutlamalar olurdu
Allahın dediği olur mason yapacak bir şey yok. Kaderimizde ne varsa çekeriz
Kendisini seviyoruz ediyoruz da aşırı ayip ediyor şu iki maçta gumruk ve fb sahada yok ulan git söyle bari de yerini birini oynatalım sende sonrs gel kutlamalara vs katıl dedigin gibi kamp vs goreceginden de umudum az kendisine yakın bir forvet net şart oglu şartbu bütün yaz yatacak ayriyeten
zaten kankisi, hocası 2-3 ay dinlenmesi gerek diye önden zehiri saldı taraftara
iyi bir forvet almazlarsa seneye yanarız
Ben bi analiz var onu bekliyorum. Ondan gelecek neticeye göre hayatıma yön vermeyi dğşünüyorum. İddaa oranları ne zaman açıklanırsa o zaman gelecek analizyok yok uyuyamıyorum
inanırmısın bugün tam 3 paket sigara içtim
hanım beni koltuğa yolladı leş gibi kokuyorsun diye
bu hafta nasıl geçecek ulaaan
Kendisini seviyoruz ediyoruz da aşırı ayip ediyor şu iki maçta gumruk ve fb sahada yok ulan git söyle bari de yerini birini oynatalım sende sonrs gel kutlamalara vs katıl dedigin gibi kamp vs goreceginden de umudum az kendisine yakın bir forvet net şart oglu şart
Barış ile icardiyi de degişseydin ya reis bastan 11 yapmıssın hazırUnai Simon
Cancelo Skriniar Alaba Tierney
Goretzka Torreira İlkay
Gnabry Icardi Barış

Unai Simon
Cancelo Skriniar Alaba Tierney
Goretzka Torreira İlkay
Gnabry Lukaku Barış
Gerekli değişikliği yaptım rtaş Barış ile Torreira bugünkü maçtan sonra silmediğim isimlerdir.Barış ile icardiyi de degişseydin ya reis bastan 11 yapmıssın hazır![]()
herkes avatarını fln revize etsin bu geceyı unutalım
avatarında ucube var dostum bence kaldırIstesek de unutamayiz, bu degisik bi sinir ve hüzün, rakibe degil, kendi takimimiza ve sorumlarina
avatarında ucube var dostum bence kaldır
Torreira bugun sahada şu sekil bir savaş verdi bizim adımızaGerekli değişikliği yaptım rtaş Barış ile Torreira bugünkü maçtan sonra silmediğim isimlerdir.
Abi bu kadar zor mu yazın çekeceksin Mertens'in arkasına Joao Felix gideceksin Wan-Bissaka'yı çekeceksin orta sahaya Khephren Thuram çekeceksin Zaniolo - Cicaldau - Morutan - Midtsjö - Yusuf - Tete - Zaha'dan çıkacaksın bir tane yılan gibi süratli kanat çekeceksin bir tane de sağlam teknik pivot çekeceksin Icardi'nin ardına arkana yaslanıp keyfine bakacaksın netoğlu net
Masonum bana bi teker Emmental yollasanaAli bu mağlubiyet sende esrar etkisi yarattı sanırım
ne joao felixi ne wan bissakası yauv
golcü işide sıkıntı
alacağın golcü bi araştırsa okan-icardi aşkını ulan bu bana hiç süre vermez diye gelmezde
Masonum bana bi teker Emmental yollasana