Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrusu pek Puma deneyimim olmadı, formamız zaten olmadı da ayakkabı ve tekstil ürünleri için de ne zaman başına varsam hem kalıbını, kumaşını ve tasarımını beğenmedim, hem de çok daha beğendiğim Nike muadillerinden daha pahalı olmasını da yadırgadım, hep dudak büküp ayrıldım reyondan; dışarıda bilmiyorum da Tr de galiba gençler tarz açısından tercih ediyorlar. Adidas deneyimim epey oldu; takım forması, ayakkabı, tekstil ürünleri vs; başta tekstil ürünleri olmak üzere çoğundan memnun kalmadım. ASY mağazasından aldığım meşhur full turuncu formamızın baskıları erkenden soyuldu, tişörtlerin ilk yıkamaya kalmadan rengi attı, garip garip sündü vs vs. Sonrasında Nike' tan şaşmadım. Marka takıntım yoktur; 10 yıl olmuştur, tenis ayakkabısında Asics' i tek geçerim mesela; diğerleri yanına bile yaklaşamaz...Galiba Puma olacak bir sonraki formalar, biz ne desek boş...Adidas'ı sevmem ve hatta beğenmem bile ama Puma ile kıyaslayınca Adidas kalite olarak bunlara uçurumlar kadar fark atar. Yani Puma o kadar rezil bir şey.
Şahsen ben her zaman Nike ile devam edilmesinden yanayım ama olmuyorsa NB güzel seçim olabilir. Zira ne Puma ne de şu Castore mi ne haltsa kalite olarak beklentileri karşılayamazlar. Adidas ise Puma ve Castore'ye kıyasla kötünün iyisi olur ancak.
Bir kaç istisna formalar dışında ben Nike'tan çok memnunum.
Benim de marka takıntım yoktur. Mesela severek giydiğim bir Adidas Sneaker var. 2 senedir giyiyorum, taş gibi hâlâ. Veya geçen ay mı ne beyaz Puma Sneaker aldım.Doğrusu pek Puma deneyimim olmadı, formamız zaten olmadı da ayakkabı ve tekstil ürünleri için de ne zaman başına varsam hem kalıbını, kumaşını ve tasarımını beğenmedim, hem de çok daha beğendiğim Nike muadillerinden daha pahalı olmasını da yadırgadım, hep dudak büküp ayrıldım reyondan; dışarıda bilmiyorum da Tr de galiba gençler tarz açısından tercih ediyorlar. Adidas deneyimim epey oldu; takım forması, ayakkabı, tekstil ürünleri vs; başta tekstil ürünleri olmak üzere çoğundan memnun kalmadım. ASY mağazasından aldığım meşhur full turuncu formamızın baskıları erkenden soyuldu, tişörtlerin ilk yıkamaya kalmadan rengi attı, garip garip sündü vs vs. Sonrasında Nike' tan şaşmadım. Marka takıntım yoktur; 10 yıl olmuştur, tenis ayakkabısında Asics' i tek geçerim mesela; diğerleri yanına bile yaklaşamaz...Galiba Puma olacak bir sonraki formalar, biz ne desek boş...
Abartı tabi ya. Puma teknolojide iyidir. Nike, Adidas, Puma bu işte devlerdir yani.puma ve kalite konusu çok gündem oluyor da city mesela kalitesiz forma mı yaptırıyor bu pumaya
biraz abartı geliyor bu iş
bilmediğimden soruyorum
FT piyasada fazla görünüyor bu aralar. Takım arıyor belli sıkılmış evde.
Ne zaman görsem Demirbay bir şeyler anlatıyor, dinleyenler arasında Aktürkoğlu da oluyor. Demirbay muhabbeti iyi birine benziyor, çabuk uyum sağladı galiba...
Yüksek atlamaci aramiyoruz
Severim ve hep korudum ama geçen maç rezil di. Pasları bile berbattı, her dokunuş da yere düştü ve bu sahtekarlıktan kaymaklanan bişey değil crespo gibi değil, herif hiç fit değil