GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitik dediğiniz adamın sıçradığı yüksekliğe bak

Screenshot_2023-09-25-20-22-07-101_com.instagram.android-edit.webp

Bütün GS li gazeteciler yönetimi eleştiriyor haklı olarak neden susuyor diye
Bugünde fatih altayli hem Erden Timur hem son maçla ilgili güzel konusmus

Adidas'ı sevmem ve hatta beğenmem bile ama Puma ile kıyaslayınca Adidas kalite olarak bunlara uçurumlar kadar fark atar. Yani Puma o kadar rezil bir şey.

Şahsen ben her zaman Nike ile devam edilmesinden yanayım ama olmuyorsa NB güzel seçim olabilir. Zira ne Puma ne de şu Castore mi ne haltsa kalite olarak beklentileri karşılayamazlar. Adidas ise Puma ve Castore'ye kıyasla kötünün iyisi olur ancak.

Bir kaç istisna formalar dışında ben Nike'tan çok memnunum.
Doğrusu pek Puma deneyimim olmadı, formamız zaten olmadı da ayakkabı ve tekstil ürünleri için de ne zaman başına varsam hem kalıbını, kumaşını ve tasarımını beğenmedim, hem de çok daha beğendiğim Nike muadillerinden daha pahalı olmasını da yadırgadım, hep dudak büküp ayrıldım reyondan; dışarıda bilmiyorum da Tr de galiba gençler tarz açısından tercih ediyorlar. Adidas deneyimim epey oldu; takım forması, ayakkabı, tekstil ürünleri vs; başta tekstil ürünleri olmak üzere çoğundan memnun kalmadım. ASY mağazasından aldığım meşhur full turuncu formamızın baskıları erkenden soyuldu, tişörtlerin ilk yıkamaya kalmadan rengi attı, garip garip sündü vs vs. Sonrasında Nike' tan şaşmadım. Marka takıntım yoktur; 10 yıl olmuştur, tenis ayakkabısında Asics' i tek geçerim mesela; diğerleri yanına bile yaklaşamaz...Galiba Puma olacak bir sonraki formalar, biz ne desek boş...

Doğrusu pek Puma deneyimim olmadı, formamız zaten olmadı da ayakkabı ve tekstil ürünleri için de ne zaman başına varsam hem kalıbını, kumaşını ve tasarımını beğenmedim, hem de çok daha beğendiğim Nike muadillerinden daha pahalı olmasını da yadırgadım, hep dudak büküp ayrıldım reyondan; dışarıda bilmiyorum da Tr de galiba gençler tarz açısından tercih ediyorlar. Adidas deneyimim epey oldu; takım forması, ayakkabı, tekstil ürünleri vs; başta tekstil ürünleri olmak üzere çoğundan memnun kalmadım. ASY mağazasından aldığım meşhur full turuncu formamızın baskıları erkenden soyuldu, tişörtlerin ilk yıkamaya kalmadan rengi attı, garip garip sündü vs vs. Sonrasında Nike' tan şaşmadım. Marka takıntım yoktur; 10 yıl olmuştur, tenis ayakkabısında Asics' i tek geçerim mesela; diğerleri yanına bile yaklaşamaz...Galiba Puma olacak bir sonraki formalar, biz ne desek boş...
Benim de marka takıntım yoktur. Mesela severek giydiğim bir Adidas Sneaker var. 2 senedir giyiyorum, taş gibi hâlâ. Veya geçen ay mı ne beyaz Puma Sneaker aldım.

Ama ben de genel olarak Nike'ın giyim ürünlerini daha iyi buluyorum, özellikle spor ürünlerini ve futbol takım ürünlerini. Meslea 2012'de aldığım GS Nike Antrenman Tshirt'ü, biraz kilo aldığım için doğal olarak esnemesine rağmen, hâlâ taş gibi duruyor.

Olur da gerçekten Puma olacaksa ben forma alma konusunda epey çekimser hale gelirim. Başka ürünler alırım ama forma alır mıyım bilemem.

FT piyasada fazla görünüyor bu aralar. Takım arıyor belli sıkılmış evde.

Hocami severim ama gercektende;

a- Artik isin yonetiminde olmali (Sportif Direktor/Yonetici olur, Baskan olur, TFF Baskani olur, Spor Bakani olur vs..)
b- Ille de hocalik istiyorsa, yurtdisinda ozellikle Italya'da (tabi haberler dogru ve hala daha bir ilgi/iliski varsa)

Asla bize hoca olarak donmemeli. Tadinda birakmali artik bu sevdayi zira son doneminde isin tadi bir hayli kacti.

Bu ahmet cakar ne zirvaliyor ya beyaz tv de. Bi cd dinlemis felan filan

Reklamı izlerken yerin dibine girdim. Puhhh.

Kac tane markayı fake sponsorluk haberleriyle beynimize enjekte ettiler?

Foruma niye girilemiyor uygulama üzeri?

Ne GSC uygulaması ne de Tapatalk üzeri giremiyorum yine iki gündür. Bir tek browser üzeri oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt