Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.468
- 36.939
- 3.798
Bizim Socios ile anlaşma ne zaman bitiyor ve ne zaman yenilenecek acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bekliyorum, çünkü başka çözüm yok 3 tane iyi stopetimiz var ya 3lü oynayacak ya da abdülketim sol bek olur.
Abdülün solbekte defans olarak Angelino dan farkı olmaz.Bunu bekliyorum, çünkü başka çözüm yok 3 tane iyi stopetimiz var ya 3lü oynayacak ya da abdülketim sol bek olur.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen , birde her an saatli bomba misali top kayiplari oluyor. Git üclü savunmayi dene ama böyle macta abdülü sol bek deneme.Abdülün solbekte defans olarak Angelino dan farkı olmaz.
3 lünün deneneceği maç united değildir. 3 lü defans bir sistem taktiğidirAynen , birde her an saatli bomba misali top kayiplari oluyor. Git üclü savunmayi dene ama böyle macta abdülü sol bek deneme.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Işin garip tarafı, tasarımları da gayet basit. Neyini beğendi millet anlamadım açıkçası.Bir de bu Castore isteyenler var. Neymiş çok güzel tasarım yapıyorlarmış. Nike ne olur geri dönnn, bizi bırakma
Sorma bugün de Kappa falan övüyorlar, delireceğim en sonunda.Işin garip tarafı, tasarımları da gayet basit. Neyini beğendi millet anlamadım açıkçası.
Kalite olarak da yetersiz olduğu tescillendi.
maalesef playoff konusunu konuşturmayı başardılar