GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Socios ile anlaşma ne zaman bitiyor ve ne zaman yenilenecek acaba?

Almanya'da uzun süredir yaşayıp Bayern muhabirliği yapıp oranın Almanya futbolunun sürekli içinde olmuş bir kişiden bu şekilde yararlanmak çok mantıklı hareket. İleride yönetimler değişse bile kalmalı ve fikirlerinden bilgilerinden faydalanılmalı. Tabi o da sürekli Avrupa futbolunu ve teknoloji entegresini takip edip kendisini de geliştirmeli.

Bize karlı it gibi koşan başak nasıl yatıyor Şuan Şeref yoksunu başak

Az önce fener maçını 90 dakika seyrettim 4-0 bitmiş olsa bile öyle abartılı bir durumları yok fakat tek avantajları var şu an kadrolarına girecek ya da bekledikleri kimse yok onların kadroları tamamen oturmuş yani şu an %50-60 sezon ortasında %100 olma durumları yok şu an %100 olmuşlar.

Bizle beşiktaş'ın durumu biraz daha farklı iki takımda maçları oynasa bile şu an %100 diyemiyoruz. Bizim en büyük avantajımız oyun oturmasa bile şu an gayet iyi noktadayız zaten %100'ümüze ulaştığımız an muhtemelen fena bir seviyeye çıkabiliriz.

Sezon uzun daha başındayız 32 maç daha var bu sezonu belirleyen geçen seneki gibi derbiler olacaktır ara sıra Anadolu'da illa ki puan kayıpları olacaktır ama derbiler 6 puanı etkileyeceği için iş orada çözülür.

Bir de bu Castore isteyenler var. Neymiş çok güzel tasarım yapıyorlarmış. Nike ne olur geri dönnn, bizi bırakma

Işin garip tarafı, tasarımları da gayet basit. Neyini beğendi millet anlamadım açıkçası.

Kalite olarak da yetersiz olduğu tescillendi.

Haluk Yürekli: "Okan hocayla sözleşme konusu tamamlandı yakın zamanda açıklanır, Nelsson ve Boey'in sözleşmeleri uzatılacak, Kerem ve Torreira'nın da maaşlarında iyileştirilmeler yapılacak, yerli bazı futbolcuların sözleşmeside düzeltilecek."

maalesef playoff konusunu konuşturmayı başardılar

Stepne amaciyla Emre.

Inan bana, umarim boyle bir durum olmayacaktir, fenev belirgin bir farkla son 10 maca lider girsin, bu konu kapanir. Ne olur ne olmaz diye bize karsi simdiden, deginiyorlar :) Alt yapiyi hazirliyor kisacasi. Zamaninda yaptilar, iki kez sampiyon olduk, sahalarinda kupa kaldirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt