GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson'un sözleşmeyi niye uzatıyoz
Boey sözleşmesinin acelesi var
Diğerlerinin acelesi yok hatta sene sonuna bırakak

Çok istemiştim bu adamı. Kral olurdu burada Mertens'in yerine koysak. Artık almak imkansız gibi bir şey gerçi bu dönemde bile İnter'e transferi son anlarda yatmıştı.

15 milyondu sanırım bu dönem bonservisi. İnter ile bonuslarla yada bonussuz onu hatırlamıyorum 15 milyon civarına anlaşmıştı Udinese diye aklımda kalmış.
Biz bu orta saha mevzusunda büyük hata ettik oraya net fark yaratacak oyuncu almayarak. Davinson mesela çok iyi adam lafım yok ama ona vereceğimiz paranın üstüne 3-5 bir şey daha koyup bizim için A Class sayılabilecek orta saha alabilirdik olmayacak hedefler ile zaman kaybetmeseydik.
Bizim asıl önceliğimiz belliydi. Stoper almak istiyorsan yine alırdın kiralık miralık.
Artık Ndombele'nin iş yapmasını bekleyeceğiz mecburen.

Biz bu orta saha mevzusunda büyük hata ettik oraya net fark yaratacak oyuncu almayarak. Davinson mesela çok iyi adam lafım yok ama ona vereceğimiz paranın üstüne 3-5 bir şey daha koyup bizim için A Class sayılabilecek orta saha alabilirdik olmayacak hedefler ile zaman kaybetmeseydik.
Bizim asıl önceliğimiz belliydi. Stoper almak istiyorsan yine alırdın kiralık miralık.
Amrabat'ı alacaktık işte son anda olmadı son anda olmayınca riske girip Ndombele aldık. Son ana bırakılmasının sebebini de açıkladılar zaten. CL'ye kalana kadar limitimiz yokmuş.

Amrabat'ı alacaktık işte son anda olmadı son anda olmayınca riske girip Ndombele aldık. Son ana bırakılmasının sebebini de açıkladılar zaten. CL'ye kalana kadar limitimiz yokmuş.
Limit mevzusuna hiç inanasım gelmiyor. Limit yoksa nasıl Şimanski ile ilgilendik o zaman. Adamın maaşı problem olmasa biz alıyormuşuz Erden T.'a göre, direkt öyle demedi tabii de o anlam çıktı söylemlerinden. Çift hane bonservisli adam.

Limit mevzusuna hiç inanasım gelmiyor. Limit yoksa nasıl Şimanski ile ilgilendik o zaman. Adamın maaşı problem olmasa biz alıyormuşuz Erden T.'a göre, direkt öyle demedi tabii de o anlam çıktı söylemlerinden. Çift hane bonservisli adam.

Bende boyle dusunuyorum. Varsaydi da bastan derlerdi onceki sezonlarda oldugu gibi bizde bunu bilirdik. Bilakis, para var, sponsorlar istahli, elimiz guclu diye aciklama yaptilar. Bende buna kiziyorum.

Arkadaşlar arama yaptım ama başlığı bulamadım, zaten forumda arama yapmayı bir türlü beceremiyorum.

Konu şu.. Maçlara beraber gittiğimiz bir arkadaşımla birlikte rerererarara.net yani Galatasaray Sözlük'e de üye olmak istiyoruz. Üye alımları referans ile oluyormuş. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Artık Ndombele'nin iş yapmasını bekleyeceğiz mecburen.
Davinson bence en iyi transfer oldu ama defansif orta saha almayarak hata ettik

tüm maç rakibi boğan yarım kadroyla oynayan başaka karşı dinlenmiş fbnin xgsi 1,2

full kadro başaka karşı yorgun kötü oynayan gsnin xgsi 1,4

:))))

dün ne gaza gelmişler beeee

tüm maç rakibi boğan yarım kadroyla oynayan başaka karşı dinlenmiş fbnin xgsi 1,2

Bizim topcular bir hazir olsa başka şeyler konuşacagiz da. Paşalarimizin hazirlanmasi daha 1 ay surecek gibi

sezon sonuna kadar girmez hep bu toplar.
biz hata yapmayalım sacmalama dönemleri olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt