Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.612
- 43.444
- 3.748
Yalnız szymanski tam piyango çıktı bunlara..Geçen yılki performansı için para verdiler herif 29 maçta yaptığı istatistiği burada 14 maçta yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harcama limitini açamamasında nasıl bir hata var?Şampiyonlar liginde oynadigimiz bir sezonda orta saha icin kadroda 4 alternatif var ve bunların 3 tanesi soru işareti; hata yapildigini yada yapılan planların istediğimiz gibi işlemediğini söyleyebiliriz herhalde; Erden Timur savunan yazılar yazmaya gerek yok, fazlasıyla kredisi var ama hatalar yaptı.
Biz City değiliz. Maddi anlamda bir çok engelimiz var ve bu engeller çerçevesinde kaliteyi yukarı taşımaya çalışıyoruz. Erden Timur'un elinden gelenin en iyisini yaptığından çoğu kişinin şüphesi yoktur. Divanda yaptığı sunum da bunun kanıtıydı.Şampiyonlar liginde oynadigimiz bir sezonda orta saha icin kadroda 4 alternatif var ve bunların 3 tanesi soru işareti; hata yapildigini yada yapılan planların istediğimiz gibi işlemediğini söyleyebiliriz herhalde; Erden Timur savunan yazılar yazmaya gerek yok, fazlasıyla kredisi var ama hatalar yaptı.
Para olmadıgı icin Paredes'i biz beklettik diye yazilmis, ona cevap olarak yazdım.Parades sana gelmek istemedi. Kerem yerli sayıldığı için alındı
Erden in açıkladığı daha çok Amrabat ı beklettik limit olmadığı için. Parades bize pek yanaşmadı dönem boyunca.Para olmadıgı icin Paredes'i biz beklettik diye yazilmis, ona cevap olarak yazdım.
yani pawades için harcanacak para zaten yoksa niye ilgilendik diye merak ediyorumHarcama limiti son gün açıldı CL den gelen para ile dedi. Eğer 1 gün önce o imkanımız olsaydı Amrabat ı almıştık dedi.
Bahane sunmadı zaten söyledi:yani pawades için harcanacak para zaten yoksa niye ilgilendik diye merak ediyorum
biraz zaten para yoktu diyerek transfer başarısızlığı örtmeye kalkıyor gibi erden bey. şymanski mevzusunda da farklı bir bahane sunmuştu (maaş).
ben paredesi bastan istemedim o ayri konu ama bosu bosuna vakit harcadik diyebiliriz
Konu dışı ama pınar deniz sütyen takmıyor herhalde
Niye nerden anladın yadaKonu dışı ama pınar deniz sütyen takmıyor herhalde

Daha alindiginda gideceği belli olan Zaniolo'yu satıp limiti artirabilirdi.Harcama limitini açamamasında nasıl bir hata var?
foto yada video alalım
Bizimkiler yargı dizisini izliyor da orada gördüm. yürürken çok belli oluyor gözümüzün içine sokuyor.Niye nerden anladın yada![]()
O zaman ileri uca Ziyech, Zaha, Tete, Bakambu ve Halil'i almasaydı; bunların ikisinin yerine orta saha alsaydı.Biz City değiliz. Maddi anlamda bir çok engelimiz var ve bu engeller çerçevesinde kaliteyi yukarı taşımaya çalışıyoruz. Erden Timur'un elinden gelenin en iyisini yaptığından çoğu kişinin şüphesi yoktur. Divanda yaptığı sunum da bunun kanıtıydı.
Tamam da Paredes mevzusunda oyuncu başka takımı tercih etti yani sadece ödenecek bonservisle alakalı değildi.Bahane sunmadı zaten söyledi:
Limitimiz yok diye görüşmeleri durdurmadık ki bunu karşı tarafa da söylemedik dedi.
Eğer görüşmeler için limiti bekleseydi son gün görüşmek için vakti olacaktı.
Senin gözler direkt oraya kayıyor gibi geldi reisBizimkiler yargı dizisini izliyor da orada gördüm. yürürken çok belli oluyor gözümüzün içine sokuyor.![]()

Yok ya valla çok göze batıyor. neyse ki üzerini değiştirmiş.Senin gözler direkt oraya kayıyor gibi geldi reis![]()
Sence Zaniolo ya teklif vardı ama satmadı mı Erden?Daha alindiginda gideceği belli olan Zaniolo'yu satıp limiti artirabilirdi.
Paredes icin 2 ay bekleyeceğine alternatif oyunculara bakabilirdi.
Zaniolo'nun kiralık sözleşmesine benzer bir sözleşmeyle oyuncu alabilirdi.
Guney Amerika'dan bir ön libero bulmayi deneyebilirdi.
Transferin son gününe kadar bekleyip Vecino'yu almaya calismak ve 3 senedir form tutmayı basaramamis Ndombele'yi almak bir hatadır. Hiç kimseyi almasaydı o zaman; taraftar tepkisi olmasa 10 milyon üstü bir maliyetle Vecino'yu alacaktı.
Yavaş derlerdi reis hiç gerek yok.Aslında gidip rodriyi alacaktik kafamiz rahat olacakti.