GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız szymanski tam piyango çıktı bunlara..Geçen yılki performansı için para verdiler herif 29 maçta yaptığı istatistiği burada 14 maçta yapmış

Şampiyonlar liginde oynadigimiz bir sezonda orta saha icin kadroda 4 alternatif var ve bunların 3 tanesi soru işareti; hata yapildigini yada yapılan planların istediğimiz gibi işlemediğini söyleyebiliriz herhalde; Erden Timur savunan yazılar yazmaya gerek yok, fazlasıyla kredisi var ama hatalar yaptı.
Harcama limitini açamamasında nasıl bir hata var?

Şampiyonlar liginde oynadigimiz bir sezonda orta saha icin kadroda 4 alternatif var ve bunların 3 tanesi soru işareti; hata yapildigini yada yapılan planların istediğimiz gibi işlemediğini söyleyebiliriz herhalde; Erden Timur savunan yazılar yazmaya gerek yok, fazlasıyla kredisi var ama hatalar yaptı.
Biz City değiliz. Maddi anlamda bir çok engelimiz var ve bu engeller çerçevesinde kaliteyi yukarı taşımaya çalışıyoruz. Erden Timur'un elinden gelenin en iyisini yaptığından çoğu kişinin şüphesi yoktur. Divanda yaptığı sunum da bunun kanıtıydı.

Renatoyu isteyenler aklima geldi. 🤦 Herif 30 dk oynayıp öldü.

Harcama limiti son gün açıldı CL den gelen para ile dedi. Eğer 1 gün önce o imkanımız olsaydı Amrabat ı almıştık dedi.
yani pawades için harcanacak para zaten yoksa niye ilgilendik diye merak ediyorum

biraz zaten para yoktu diyerek transfer başarısızlığı örtmeye kalkıyor gibi erden bey. şymanski mevzusunda da farklı bir bahane sunmuştu (maaş).

ben paredesi bastan istemedim o ayri konu ama bosu bosuna vakit harcadik diyebiliriz

yani pawades için harcanacak para zaten yoksa niye ilgilendik diye merak ediyorum

biraz zaten para yoktu diyerek transfer başarısızlığı örtmeye kalkıyor gibi erden bey. şymanski mevzusunda da farklı bir bahane sunmuştu (maaş).

ben paredesi bastan istemedim o ayri konu ama bosu bosuna vakit harcadik diyebiliriz
Bahane sunmadı zaten söyledi:
Limitimiz yok diye görüşmeleri durdurmadık ki bunu karşı tarafa da söylemedik dedi.
Eğer görüşmeler için limiti bekleseydi son gün görüşmek için vakti olacaktı.

Harcama limitini açamamasında nasıl bir hata var?
Daha alindiginda gideceği belli olan Zaniolo'yu satıp limiti artirabilirdi.
Paredes icin 2 ay bekleyeceğine alternatif oyunculara bakabilirdi.
Zaniolo'nun kiralık sözleşmesine benzer bir sözleşmeyle oyuncu alabilirdi.
Guney Amerika'dan bir ön libero bulmayi deneyebilirdi.
Transferin son gününe kadar bekleyip Vecino'yu almaya calismak ve 3 senedir form tutmayı basaramamis Ndombele'yi almak bir hatadır. Hiç kimseyi almasaydı o zaman; taraftar tepkisi olmasa 10 milyon üstü bir maliyetle Vecino'yu alacaktı.

Biz City değiliz. Maddi anlamda bir çok engelimiz var ve bu engeller çerçevesinde kaliteyi yukarı taşımaya çalışıyoruz. Erden Timur'un elinden gelenin en iyisini yaptığından çoğu kişinin şüphesi yoktur. Divanda yaptığı sunum da bunun kanıtıydı.
O zaman ileri uca Ziyech, Zaha, Tete, Bakambu ve Halil'i almasaydı; bunların ikisinin yerine orta saha alsaydı.

Bahane sunmadı zaten söyledi:
Limitimiz yok diye görüşmeleri durdurmadık ki bunu karşı tarafa da söylemedik dedi.
Eğer görüşmeler için limiti bekleseydi son gün görüşmek için vakti olacaktı.
Tamam da Paredes mevzusunda oyuncu başka takımı tercih etti yani sadece ödenecek bonservisle alakalı değildi.

Daha alindiginda gideceği belli olan Zaniolo'yu satıp limiti artirabilirdi.
Paredes icin 2 ay bekleyeceğine alternatif oyunculara bakabilirdi.
Zaniolo'nun kiralık sözleşmesine benzer bir sözleşmeyle oyuncu alabilirdi.
Guney Amerika'dan bir ön libero bulmayi deneyebilirdi.
Transferin son gününe kadar bekleyip Vecino'yu almaya calismak ve 3 senedir form tutmayı basaramamis Ndombele'yi almak bir hatadır. Hiç kimseyi almasaydı o zaman; taraftar tepkisi olmasa 10 milyon üstü bir maliyetle Vecino'yu alacaktı.
Sence Zaniolo ya teklif vardı ama satmadı mı Erden?
Parades için 2 ay beklediğini kim söylüyor?
Zaniolo nun kiralık sözleşmesine benzer Angelino aldı zaten; herkes o şekilde vermiyor topçusunu
G.Amerika da eli ayağı düzgün orta sahalar kaç paradan başlıyor fikrin var mı? Belli başlı avrupa kulüpleri artık orada mafyalaşmış gibiler ayrıca(kolombiya dan Udinese nin desturu olmadan kimseyi alabiliyor musun?).
Limitin olmadığı zaman ya da kısıtlı olduğu zaman ona göre hareket edersin. Limiti yükseltmek için bu yönetim belki de görebileceğimiz en yüksek sponsor gelirlerini kazandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt