Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.091
- 5.818
- 1.513
play off sadece kargaların işine yarar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gurur hepimizin
Sorunlu karakter. Kac sene oldu ve adam halen olgunlasamadi. Daha ayni dik kafali, meydan okuyan, cocuk gibi küsen herif ve soyunma odasinda hic sevilmiyordur diye düsünüyorum.
Yorumumda gülünecek bisey yok,gerci gulende hayır yok.bütün yaz kicini beklediğiniz adama caner erkin muamelesi de yapmayin bi zahmet, got edecek hepiniziAngelino antep macinda zaten iyiydi de,ekimden sonra uçuşa gecer.kariyer yılı
Angelino antep macinda zaten iyiydi de,ekimden sonra uçuşa gecer.kariyer yılı
Yorumumda gülünecek bisey yok,gerci gulende hayır yok.bütün yaz kicini beklediğiniz adama caner erkin muamelesi de yapmayin bi zahmet, got edecek hepinizi
Ondeki oyuncular topun gerisine pek kosmuyor bunu halletmeli hocamız yoksa rüzgar tersine esebilir. Angelinho var defanstta büyük tehlikedeyiz o koridordaya bunlar ne anlar astrolojiden sergi
rte bile astrolojiye göre seçim tarihini belirledi
her ay rezzanı çağırır sarayına bilgi alır
keza pentagonda astroloji bölümü var
sen takma bunları
bunlar erden timur, angelino filan başarısız olsada ben haklı çıksam dereinde
sen yolundan dönme kardeşim
ama belirteceğim bana baktığın harita full yanlış çıktı
Ondeki oyuncular topun gerisine pek kosmuyor bunu halletmeli hocamız yoksa rüzgar tersine esebilir. Angelinho var defanstta büyük tehlikedeyiz o koridorda
Doğru ama angelinho çok ekstra işler yapıyor gözümü korkuttuo koridor sadece futbolcu bazlı bir sorun değil
adam kaç kere 2ye1 kaldı samsunlularla
takım savunmasında çok büyük sorunlar var
salak salak editler. Kerem e Atatürk düşmanı diyor sende ayran budalası gibi gülüyorsun.
salak salak editler. Kerem e Atatürk düşmanı diyor sende ayran budalası gibi gülüyorsun.