GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben esinlenildigini on-gordum sadece hani bundandir diyemem. Orada tuttu bizde de sistemli bir Italyan olur mu diye dusunce olusmus olabilir. Montella benim pek begendigim bir hoca da olmadi sahsen ama Kuntz'dan da kotu olmayacagini dusunuyorum yalniz su var, Milli Takim hocaligi cok farkli bir disiplin oyle sistem oturtmak vs cok sancili, Montella elindekilerinden maksimum verim alabilen bir isim degil ki Milli Takim hocaligi icin olmazsa olmazlarda biri cunku en formda isimi alirsin, sisteme uyan degil, genel olarak tabi.
voleybolda hocadan cok vargas farkı var

Montella’nın İyalya kariyeri çok kötü.

Burada da bence o kadro ile normal bir performans sergiledi.

Kluivert gibi deneyimi çok olmayan biri de bu sene yakın performans ile başladı.

O yüzden bence çok da mantıklı bir tercih gibi gelmiyor.

Bunun yanında milli takımın şu anki havuzunun yanlış kullanıldığını düşünüyorum.

Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
Altay Bayındır (M. United)
Mert Günok (Beşiktaş)

Zeki (AS Roma)
Merih (Al Hilal)
Abdulkerim (Galatasaray)
Çağlar (A. Madrid)
Ozan (Hoffenheim)
Kaan (Galatasaray)
Kazımcan (Galatasaray)
Müldür (Fenerbahçe)

Berkan (Genoa)
Salih (B.Dortmund)
Orkun (Benfica FC)
Hakan (İnter)
İrfan Kahveci (Fenerbahçe)
Arda Güler (R.Madrid)

Kerem (Galatasaray)
Barış (Galatasaray)
Yunus (Leicester)
Cengiz (Fenerbahçe)
Yusuf (A.Demirspor)

Bertuğ (Rennes)
Enes (Getafe)
Halil (Galatasaray)
Umut (Fenerbahçe)

Enes dönene kadar Cenk/Umut/Halil üçlüsünden ikisi kadroya girer.

millilik, istiklal marşı, abdülhamidin torunu zart zurt diye yabancı sınırı, bilmem ne sınırı kovalayan tff,

bi zahmet türkoğlu türk bi td getirsin bıraksınlar bu yalandan milliyetçi ayaklarını

türk td yokmuş gibi kuntz falan ne bu ya allahın belaları, allah canınızı alsın da bırakın artık şu tr futbolunun yakasını

Whatsapp'a video atmış GS admin Zaha'nın üzerinde durulmuş kapanışı da kendisiyle yapmışlar yarın 11 falan mı olacak acaba bak sabırsızlandım şimdi
Kerem'in yükselen performansı varken Zaha 11de olup Kerem olmazsa Kerem'e haksızlık olur diye düşünüyorum
Farklı mevkilerde değerlendirecekse bilmem

Ben esinlenildigini on-gordum sadece hani bundandir diyemem. Orada tuttu bizde de sistemli bir Italyan olur mu diye dusunce olusmus olabilir. Montella benim pek begendigim bir hoca da olmadi sahsen ama Kuntz'dan da kotu olmayacagini dusunuyorum yalniz su var, Milli Takim hocaligi cok farkli bir disiplin oyle sistem oturtmak vs cok sancili, Montella elindekilerinden maksimum verim alabilen bir isim degil ki Milli Takim hocaligi icin olmazsa olmazlarda biri cunku en formda isimi alirsin, sisteme uyan degil, genel olarak tabi.
Benim isteğim kaşarlanmış turnuva hocaları.

Sevmem kendisini ama zamanında Liverpool’u ilk 5e sokarken 3 senede 2 ŞL finali oynatan Benitez gibi.

Mevcutta bu tarz bir seçenek olmayabilir tabii ama Montella yerine Sergen’i denemeyi tercih edebilirdim. Eşşeği bağlasan 2024 turnuvasına gider zaten bu grupta.

Benim isteğim kaşarlanmış turnuva hocaları.

Sevmem kendisini ama zamanında Liverpool’u ilk 5e sokarken 3 senede 2 ŞL finali oynatan Benitez gibi.

Mevcutta bu tarz bir seçenek olmayabilir tabii ama Montella yerine Sergen’i denemeyi tercih edebilirdim. Eşşeği bağlasan 2024 turnuvasına gider zaten bu grupta.

Bende Sergen'i su asamada (turnuvaya az kaldi zira) isterim, hatta turnuvada da ama sonrasinda kesinlikle zarar verir uzun yol hocasi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt