GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MT'a gelen her hoca futbolcularin hizipciliginden, arkadan is cevirmelerinden, gonulsuzluklerinden, beceriksizliklerinden bahsediyorsa, once topculardan baslamak gerek belki de.

MT'a gelen her hoca futbolcularin hizipciliginden, arkadan is cevirmelerinden, gonulsuzluklerinden, beceriksizliklerinden bahsediyorsa, once topculardan baslamak gerek belki de.
zaten öyle ki. insanlar yıllardır mt başarısızlığının faturasını tdlere kesiyor. şimdi de suçlu yine td ve bu seferki yeni suçlu altıntop olmuş ahaha.

adam dünyanın en organize futbol ikliminde ikon olmuş ve senin futbol iklimine bir lütuf gibi gelmiş ama o mentalitynin bu ülke insanına geçme ihtimali yok tabi o yüzden "rızık" diyerek adamın içinden geçiyorlar :d

halbuki fb+bjk ve bunların tüm bileşenlerini, sosyal medya trollerinden-kulüp başkanlarına kadar, bunları türk futbolu ikliminden sıyırıp temizlesen, 2 ulusal turnuva sonra kupayı alırsın.

ama yok hamit altıntop eeabiee yeeaa :/

zaten öyle ki. insanlar yıllardır mt başarısızlığının faturasını tdlere kesiyor. şimdi de suçlu yine td ve bu seferki yeni suçlu altıntop olmuş ahaha.

adam dünyanın en organize futbol ikliminde ikon olmuş ve senin futbol iklimine bir lütuf gibi gelmiş ama o mentalitynin bu ülke insanına geçme ihtimali yok tabi o yüzden "rızık" diyerek adamın içinden geçiyorlar :d

halbuki fb+bjk ve bunların tüm bileşenlerini, sosyal medya trollerinden-kulüp başkanlarına kadar, bunları türk futbolu ikliminden sıyırıp temizlesen, 2 ulusal turnuva sonra kupayı alırsın.

Kafam karisti. Hamit'i ovuyor musun sovuyor musun?

adama götü yırtıldı ilk yarıyı kapattı dediler, milli ara bitti ilk maç kendi takımında 90 dk oynadı. geçmişte de sürekli malum başka bir oyuncunun "ŞOKU" yaşanıyordu malumunuz.

diğer kulübün başkanı ise bir takım iddialarda bulunuyor ama "ispat isterseniz ispatımız yok" diyor. iddianın muhattabı ise "tüm kurumlar bizi denetlesin lütfen" diyor" daha ne diyebilir?

iğrenç bir futbol iklimi ya, hatta iğrenç bile değil.

tüm video editlerinde, arka planda çalan şarkıyı x5 hızlandırıp şarkıcının sesini çocuk sesine çevirmeli uygulamalar görüyorum.

yeni moda bu mudur?

asset
build - up
geçiş hucumu
"xxx şaka mı"?
hastalık bu futbol
orhan uluca
şimdi de bu

allahım canımı al lütfen :/

Mesut gelecek daha buyuk ikon muthis hamle :asd:

gurbo musun birader ?

Benim isteğim kaşarlanmış turnuva hocaları.

Sevmem kendisini ama zamanında Liverpool’u ilk 5e sokarken 3 senede 2 ŞL finali oynatan Benitez gibi.

Mevcutta bu tarz bir seçenek olmayabilir tabii ama Montella yerine Sergen’i denemeyi tercih edebilirdim. Eşşeği bağlasan 2024 turnuvasına gider zaten bu grupta.

türk getiremiyorlar diye duydum

aday hangi türkü getirseler siyasetin bir kanadını memnun ederken diğer kanatlarını küstürmekten korkuyorlarmış

siyasetin derken iktidarın içindeki kanatları diyorum

o yüzden yabancı olsun demişler

%100 haklisin. Bizim millet aldiklari sonuclara bakip konusuyor. Adamlar bizim iki uc gomlek ustu oyun oynuyor. Umarim Rashford’in bize karsi sanssizligi tutar. Tek pozitif yan onun Boey kanadinda oynamasi.
O maçta oyun tarzımiz Samsun'a göre olmayacakki kapanacağız o macta

O maçta oyun tarzımiz Samsun'a göre olmayacakki kapanacağız o macta
18133.jpg

türk getiremiyorlar diye duydum

aday hangi türkü getirseler siyasetin bir kanadını memnun ederken diğer kanatlarını küstürmekten korkuyorlarmış

siyasetin derken iktidarın içindeki kanatları diyorum

o yüzden yabancı olsun demişler
Bayağı saçma bir yaklaşımmış doğruysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt