GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben okan hoca hakkında endişelerimi yazarken beni neden üzdünüz lan ozaman

hepiniz üstüme geliyordunuz

bakıyorum şimdi herkes aynı endişelere sahip 🙄

Dün beklentiler belliydi sinirlenilmesi normal ama hakikaten bu takımın beraber oynama ve fiziksel olarak üst seviyeye çıktıktan sonra bırakacağı tat bambaşka olur o yüzden sabredelim. Zaha %30, Ziyech %50, Icardi %60, Tete %60, Angelino %50, Ndombele %40 bunlar ne zaman %100 olur o zaman futbol anlamında rezistal sunarlar.

Lig için bekleriz de Avrupa beklemez, ayrıca niye hazır değiller ? Bazılarını anlıyorum ama icardi ve angelino işini anlamadım, 2 aydır takimdalar ve hazır değiller, ya biz lesh ötesi idman yapıyoruz, ya da bu adamlar aşırı tembel

Dun iyi bir 30 dakika oynadık. Golu yedikten sonra golu atana kadarki bölümde yaklaşık 50 dakika boyunca gayet kotu oynadık. Özellikle ikinci yari golu atana kadar hiç birsey oynamadık, Kopenhag çok rahat bir galibiyet alacaktı. 90 dakikalık maçta 30 dakika iyi oynayıp iyi oynadık diyemeyiz.
1 ay önce onu bile oynamıyorduk. Üstelik ezim ezim ezildik Molde'ye. Kopenhag geldi bizim Molde'ye yaptığımızı yaptı. Takım hala uyum ve gelişim sürecinde. Sezon planlamasına her türlü eleştiri yapılır ama 1 ay öncesiyle bugünü kıyaslamak kadar saçma şey yok. Asıl takıldığım konu o.

Katılmıyorum. Kopenhag'ın pozisyonu yoktu maçta 2 gol dışında. Üretmekte zorluk yaşadık bu eleştirine katılırım. Laikin ilk yarıda 5 tane çok net pozisyonun vardı yani o pozisyonlardan golü atsaydın çok farklı maç olacaktı.
Ikinci yariyi izlerken biz maçı kazanırız diyebildiniz mi ? Ben hiç diyemedim. Bir sıfır gerideyken bizden kuvvetsiz bir rakibi ikinci yarinin başında oyun olarak ezmemiz lazımdı.

Lig için bekleriz de Avrupa beklemez, ayrıca niye hazır değiller ? Bazılarını anlıyorum ama icardi ve angelino işini anlamadım, 2 aydır takimdalar ve hazır değiller, ya biz lesh ötesi idman yapıyoruz, ya da bu adamlar aşırı tembel
Keşke Kopenhag maçı 3-4'ncü maç olsaydı son maç Bayern iç saha olsaydı ama sonuçta fikstürü biz seçmiyoruz. Biraz şanssızlık oldu ilk maç iç sahada Kopenhag maçı da büyük talihsizlik.

Angelino için çoğu takip eden yorumcu sezon başına kötü giriyor ama giderek kademe kademe iyileşiyor dediklerini hatırlıyorum. Icardi konusuysa başka konu 5-6 kg fazlası var dün fit olsa muhtemelen hattrick yapardı.

Artık sağlık olsun diyeceğiz Manchester United deplasmanı minimum bir beraberlik güzel olur galibiyet alırlarsa affettirirler. Bu işlere belli olmaz oradan çıkar galibiyet alırız bu sefer yine şaşırmam.

Hocanın oyuncu degistirmelere dikkat etmesi lazım. 2 Golü yemeden hamle yapması lazimdi
Yapıyordu zaten... aga ilk yarı zaten oyunumuz iyiydi. Golü bulamadık. 45. Dk da ortada iyi oyun varsa ve sistem değiştirmiyorsan oyuncular da dinlendiği için biraz bir 10 dk beklersin ve oyunu görürsün. Bu normal birşey. Oyunun ters gittiğini anladığında oyuncu değişikliğine gidiyorken gol geldi.

Oyuncuların kilolarını hoca verdirecek diyorsun da şimdi ne yapsın? Asker mi bunlar? İcardi kilolu idmanlarda da vermedi kiloyu. Oynatmasın mı? Çünkü yapabileceği bir hocanın tek şey kadro dışı bırakmak veya yedeğe çekmek. Okan bu tarz bir hoca değil ama. Onları oynatarak kazanmaya çalışıyor. Oyunculardan çok kendini riske attığını da çok iyi bilerek yapıyor bunu... dün Kerem icardi golleri atsa ilk yarı 3 golle bitirmiştik. Maçı da rahat kazanırdık eminim. Son vuruşlardaki etkisizliği de hocaya yazmayalım hani...

1 ay önce onu bile oynamıyorduk. Üstelik ezim ezim ezildik Molde'ye. Kopenhag geldi bizim Molde'ye yaptığımızı yaptı. Takım hala uyum ve gelişim sürecinde. Sezon planlamasına her türlü eleştiri yapılır ama 1 ay öncesiyle bugünü kıyaslamak kadar saçma şey yok. Asıl takıldığım konu o.
1 ay daha kotuyduk ama dun de iyi degildik.

Ben genel kanının aksine ilk 35 dakikayı da beğenmedim pek. Takım diriydi sadece. Rakip açık veren bir takım. Ama genel olarak güzel bir pas oyunu izleyemedik. Baskı yapalım, topu kapıp gol bulalım taktiğini uyguluyorsan elindeki takımı fizik olarak iyi hazırlamalısın. Tasarruflu bu oyunu oynaman lazım.

Ben bulduğumuz pozisyonları atamayinca yarım saat sonra maçı kaybederiz dedim, yanımdakiler fark atacağız boş yapma dediler. Çünkü böyle bir takıma fiziksel bir oyun anlayışını yarım saatten fazla sürdürecek takımımız yok. Atamayana atarlar meselesi değil. Takımın fizik kalitesi iyi olsa 5 tane daha pozisyon bulur illaki atardık.

Ikinci yariyi izlerken biz maçı kazanırız diyebildiniz mi ? Ben hiç diyemedim. Bir sıfır gerideyken bizden kuvvetsiz bir rakibi ikinci yarinin başında oyun olarak ezmemiz lazımdı.
1 gol bulmamıza bakar çevirmemiz dedim. Özellikle değişikliklerden sonra hissiyatım vardı. Asıl dikkat çekmeye çalıştığım konu Molde veya Zalgiris maçı gibi bir maç değildi dünkü maç. O kadar pozisyon buluyorken bunları değerlendirmek lazımdı o da başka bir konu çünkü atsaydık çok rahat bir maç dönecekti. Kopenhag iyi bir takım değildi. Hatta deplasmanda daha hazır bir şekilde onları yeneceğimiz düşünüyorum.

Yapıyordu zaten... aga ilk yarı zaten oyunumuz iyiydi. Golü bulamadık. 45. Dk da ortada iyi oyun varsa ve sistem değiştirmiyorsan oyuncular da dinlendiği için biraz bir 10 dk beklersin ve oyunu görürsün. Bu normal birşey. Oyunun ters gittiğini anladığında oyuncu değişikliğine gidiyorken gol geldi.

Oyuncuların kilolarını hoca verdirecek diyorsun da şimdi ne yapsın? Asker mi bunlar? İcardi kilolu idmanlarda da vermedi kiloyu. Oynatmasın mı? Çünkü yapabileceği bir hocanın tek şey kadro dışı bırakmak veya yedeğe çekmek. Okan bu tarz bir hoca değil ama. Onları oynatarak kazanmaya çalışıyor. Oyunculardan çok kendini riske attığını da çok iyi bilerek yapıyor bunu... dün Kerem icardi golleri atsa ilk yarı 3 golle bitirmiştik. Maçı da rahat kazanırdık eminim. Son vuruşlardaki etkisizliği de hocaya yazmayalım hani...
sen barış a cevap olarak 2 paragraf mı yazdın?

35 ten sonra düştük biz ve bazı oyuncular fiziken iyi değildi zaten. Üst üste gol yedikten sonra oyuncu değiştiriyor.

sen barış a cevap olarak 2 paragraf mı yazdın?
images (81).webp

bu fb şubatda kar topu oynayarak kutlar şampiyonluğu

bunlar maç filan kaybetmez geçmiş olsun

arap ismaile şampiyonluk verecek sevgili hocamız!

1 gol bulmamıza bakar çevirmemiz dedim. Özellikle değişikliklerden sonra hissiyatım vardı. Asıl dikkat çekmeye çalıştığım konu Molde veya Zalgiris maçı gibi bir maç değildi dünkü maç. O kadar pozisyon buluyorken bunları değerlendirmek lazımdı o da başka bir konu çünkü atsaydık çok rahat bir maç dönecekti. Kopenhag iyi bir takım değildi. Hatta deplasmanda daha hazır bir şekilde onları yeneceğimiz düşünüyorum.
Bende ayni fikirdeyim. Kopenhag kotu bir takim ve dun gayet kotu oynadı. Boyle bir takıma karşı şanssız bir gol yedik diye oyundan düşmemeliydik. Ilk golu yedikten sonra 60 dakikalık surede oyunu domine edip çok daha fazla pozisyona girmemiz lazımdı çünkü Kopenhag defansıf olarak kotuydu.

1 ay daha kotuyduk ama dun de iyi degildik.
İlk yarı gayet iyiydik. 50-55 arası net düşüş başladı. Takım üstünlüğü alamadığı gibi gol yiyeceğim diye bağırıyordu. Orada acil müdahale gerekiyordu. Gerekirse Doc Rivers gibi sahaya atlayacaktı hoca. Değişiklik yapana kadar döndü 2-0 oldu, tribün dahil herkes düştü maçtan. 2-0 yenildik diye bakıyorum zaten ben. Ama takımdaki gelişimi de görüyorum. 1 ay sonra başka şeyler konuşacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt