Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bir ay sonra? Ve bu her sene aynı tekrar edecek mi? Bu iki sorunun bende mantıklı cevabi yok. Çünkü her sezonun ilk iki ayını çöpe atma fikri hiç sağlıkla bir planlama değil.İlk yarı gayet iyiydik. 50-55 arası net düşüş başladı. Takım üstünlüğü alamadığı gibi gol yiyeceğim diye bağırıyordu. Orada acil müdahale gerekiyordu. Gerekirse Doc Rivers gibi sahaya atlayacaktı hoca. Değişiklik yapana kadar döndü 2-0 oldu, tribün dahil herkes düştü maçtan. 2-0 yenildik diye bakıyorum zaten ben. Ama takımdaki gelişimi de görüyorum. 1 ay sonra başka şeyler konuşacağız.
Ben şaşırtmayı severim
1 ay önce - 1 ay sonra muhabbeti için öyle yazdım onu. Transferlerin hazır olmaması da biraz buna zorladı ama erken form tutmak çoğunlukla daha sert çakılmalara sebep olur. Sezonu bir bütün olarak görmek lazım. Ligde 3g 1b ve elemeleri geçip CL'ye katılmak ilk iki ayı çöpe atmak gibi gelmiyor ayrıca bana.Neden bir ay sonra? Ve bu her sene aynı tekrar edecek mi? Bu iki sorunun bende mantıklı cevabi yok. Çünkü her sezonun ilk iki ayını çöpe atma fikri hiç sağlıkla bir planlama değil.
Çok saçma yorumlar görüyorum. Kopenhag'a karşı çok rahat pozisyonları kaçıran bizdik. Kopenhag'ın gol dışında pozisyonları yoktu ki gollerde de en hatalı isimlerden Muslera. Her geçen gün takımın oyunu iyiye gidiyor. O yüzden yine gereksiz yangın yapılıyor. Eleştiri gelişmek için mutlaka olmalı lakin eleştirinin dozajı önemli bizim taraftarların derdi GS'nin iyiliği değil.
CL'ye katılmak bizim iki ana hedefimizden biriydi. Bunu başardık. Ama Molde bizi eleyebilirdi. Büyük bir tehlike atlattık. Bugün arkadaşların dediğine göre Qarabag takımı Molde'yi sürklase etmiş. Sezona kötü girmek pahalıya mal olabilir.1 ay önce - 1 ay sonra muhabbeti için öyle yazdım onu. Transferlerin hazır olmaması da biraz buna zorladı ama erken form tutmak çoğunlukla daha sert çakılmalara sebep olur. Sezonu bir bütün olarak görmek lazım. Ligde 3g 1b ve elemeleri geçip CL'ye katılmak ilk iki ayı çöpe atmak gibi gelmiyor ayrıca bana.
Suriye li olduğu için çevirmeye yakalanmışŞimdi aklıma geldi dün bizim maçta bardghji niye yoktu
edit paylaşıp mastürbasyon yapmakne peki derdi üstat. Okanı gönderip terimi getirmek mi
1 ay önce adamlar en hazır halinde, biz de hiç hazır değilken oynadık. Mevzunun çıkış noktası buydu zaten. O maçlara o halde çıkmamızı eleştirelim ama Molde'nin bugünkü hali kıyas konusu olmamalı. Biz günden güne form yakalarken onlar ligini yarılamış, formdan düşüyorlar. Lige başlangıcımız da oyun anlamında son yılların en iyisi bu arada bence. Genelde berbat başlıyorduk lige.CL'ye katılmak bizim iki ana hedefimizden biriydi. Bunu başardık. Ama Molde bizi eleyebilirdi. Büyük bir tehlike atlattık. Bugün arkadaşların dediğine göre Qarabag takımı Molde'yi sürklase etmiş. Sezona kötü girmek pahalıya mal olabilir.
ben okan hoca hakkında endişelerimi yazarken beni neden üzdünüz lan ozaman
hepiniz üstüme geliyordunuz
bakıyorum şimdi herkes aynı endişelere sahip![]()
Superlig iyice bal ligine döndü. Bu maçları baz almamak gerekiyor. Ama bu her sezon tekrar ederse sıkıntı olur. Keza aralarda yine feci şekilde form kaybediyoruz. Başka takımlar bu kadar kaybetmiyor. Yani istikrar sıkıntısı var bizde. Hâlbuki kadroyu dagitmadik. Yeni oyuncular eklendi. Ama bir futbol systemimiz olmadığı bıraktığımız yerden baslayamiyoruz sezona. Sil baştan başlıyoruz.1 ay önce adamlar en hazır halinde, biz de hiç hazır değilken oynadık. Mevzunun çıkış noktası buydu zaten. O maçlara o halde çıkmamızı eleştirelim ama Molde'nin bugünkü hali kıyas konusu olmamalı. Biz günden güne form yakalarken onlar ligini yarılamış, formdan düşüyorlar. Lige başlangıcımız da oyun anlamında son yılların en iyisi bu arada bence. Genelde berbat başlıyorduk lige.
gol olmuş mu?Zaniolo nun gittigine yine yandim bugun. cektigi orta sahada admi gecisini ve nerdeyse orta sahanin onunden vurdugu sutu instagramina koymus .. herif resmen tren gibi . ahh ulan![]()
kaleci zar zor celmeye calisti ellerinden seken top ust direkten patlayip sahaya dondu biri kafayla tamamladi. pasif asisit oldu resmen instagraminda var kaldirmamis seyretgol olmuş mu?
Forumlarına bakınca beğenen sayısı az ama. Buradaki gibi hep beklentiler üzerine yorumlar okuyorum haftalardır. İspatlamadı kendisini daha orada.Zaniolo nun gittigine yine yandim bugun. cektigi orta sahada admi gecisini ve nerdeyse orta sahanin onunden vurdugu sutu instagramina koymus .. herif resmen tren gibi . ahh ulan![]()
Kopuk kopuk oynuyor mac icinde.. devamli sure alirsa duzelir benceForumlarına bakınca beğenen sayısı az ama. Buradaki gibi hep beklentiler üzerine yorumlar okuyorum haftalardır. İspatlamadı kendisini daha orada.