GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu kosu mesafesi seyine cok takmiyorum bu macin ozelinde cunku illk yari kalemize dogru durust gelemediler bile.

Dip not: Bu hiyarlara kufretmek serbest olsun pliiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben asla hic bir oyuncunun verdigi katkiyi es gecmem

Icardi’nin ne kadar katki verdigi de ortada,icardi’den sonra saha icinde yazacagim diger isim de Mertens

Ama bu oyunculari oynatmak istedigi oyuna ve düzene ikna eden de net Okan hoca

Bir takim basarili olduysa oyuncular kadar hocanin da payi vardir hatta bazi durumlarda hocanin payi daha fazladir

Bir önceki mesajimda belirttim icardi kesinlikle tartisilan bir isimdi ekstra izin almasi formsuz olmasi,oyuncu sezon icerisinde yükseldi ve son macinda hoca’yi omuzlarinda tasidi

Okan hoca’nin hem sampiyonlukta hem de oyuncularin üstünde katkisi cok fazla,bunun tartisilmasi rahatsiz eden bir durum

Bu sekilde takimi calistiracak teknik direktör bulmak zor cünkü kim gelirse gelsin kadro kalitesi sampiyon yapti diyen bir topluluk var
Bazı oyuncular takımın üstündedir, eldeki kadrodan verim almak ayrı bir durum. Öne çıkan oyuncu da hocaya bok atmak değildir. Hagi olmasa o 4 seneki seri gelmezdi demek Terim’e bok atmak değil zira.

Bahsettiğin gibi düşünen bir güruh da yok forumda @Okan Özkan var sert eleştiren bir de @Gökhan Gel ’i gördüm İso daha iyi taktisyen olabilir demiş.

Kalan kesim de hatalarından bahsediyor ki bunların hata olduğu açık, geçmişte yaptıkları ya da şu an yaptıkları, yapılan hataları örtmez. Sene başından beri çok SOS verdik aşağı patlamaktan çekiniyor herkes ki yukarı ivmelenmemiz ve korkutucu bir takım olmaya gitmemiz gerekirken.

Bunu da zaman gösterecek ama iki ihtimal de mümkün.

6 milyar ne alacağımız olabilir ya

Nerede açıklanmış o konsolide borç alacak tablosu

Evet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Düne kadar 4 milyar olan konsolide borç 13 milyar nasıl olabilir naptınız olm t mi geçiyorsunuz

6 milyar alacak nerden geldi

Takım değerine göre olası satışı mı alacak saydılar

F6pM8bjWoAcGlpi
Bu yaz Roma lansmanı edit

Valla iyi kotu futbol umrumda degil. Sadece press yapmaliyiz ve ozellikle ilk yarilarda en az 2 gol bulmaliyiz. Tr ligi icin oldukca kolay. Kosmadigimiz an cok siradan bir takim oluyoruz. Takimin karakterini bu haftaki 3 mac ile ogrenecegiz

Bu arada bizim ligde kadromuz daha iyi olmayip da sampiyon oldugumuz 3 sezon var. Lucescu - Gerets - Kalli 🤔🤔🤔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt