Eren Yıldırım
Sarı Üye
- 14 Ocak 2023
- 823
- 487
- 408
Adidas, Nike ya da New Balance. Puma rezalet olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep derim elin yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır. Geçenlerde ornegi var. 70 kiloluk adam 110 kilo adamı dağıttı. Sonun öyle olurAdam yığmaya gerek yok değerli ahbabım. Ben zaten tek yumrukla bu ihtiyarın amel defterini kapatırım.
55 kiloyum.Hep derim elin yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır. Geçenlerde ornegi var. 70 kiloluk adam 110 kilo adamı dağıttı. Sonun öyle olur
Uflesemde olur ozaman55 kiloyum.
Vasatlığın övüldüğü bu coğrafyada daha fazla duramayacağım. Ben Almanyaya gidiyorum Kemalimin yanına @Kolpa Kemal Kürekİşte imzası yok. Okuma yazması yok. Tam istedigim topcu
Vasatlığın övüldüğü bu coğrafyada daha fazla duramayacağım. Ben Almanyaya gidiyorum Kemalimin yanına @Kolpa Kemal Kürek
Ziyech zaten 10 oynuyorGenel tartışmaya nazaran, 8 ve 10 numaraya iki sağlam hamle lazımdı ve yapılmadı katılıyorum. Ndombele son gün alındı ve hazır değil. Özellikle 8 numaraya dinamik bi adam alınması lazımdı. Torreira tek başına her yere yetişmeye çalışıyor. Suanki form durumlarına göre oliviera en iyi tercih ve bu bile bu durumu kanıtlıyor. Ziyechin 10 numaraya evrilmesini ve ndombelenin form tutmasını bekleyerek takimimizi destekleyeceğiz.
Oyun berbat ilk yarı kopenhag Maçında pozisyon yok okan hoca değil . Sizler inter görmüş insanlarsınız sonuçtaOynanan futbolu hic begenmiyorum ama yabanci serbest olmadan yabanci teknik direktor de istemiyorum.
Şu anki halinden evet ama istemem bunu. Bununda defans yok. Defans oyuncusu 3 li mücadeleye girecek. Kaçak güreşeni sevmem benüstad bizde olsa angelino'dan daha faydalı olur muydu :d
İş değiştirdim, yoğun çalışıyorum. Eve gelince de yorgun oluyorum. İşten memnunum da fazla vakit ayıramıyorum bu aralarKeyifler yerinde mi üstat. Eskisi kadar dmden dedikodu yapamıyoruz![]()