GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kez adil değerler. 236 milyon euroyla tarihin en değerli kadrosuna sahibiz. Süperstarımız Mauro İcardi 20.. Yerli Starımız Kerem 17, Sağ Bek ve Stoper Starlarımız Boey 17, Nelsson 19 ve Sanchez 14.. Gelmiş en iyi Yerli Stoper Abdülkerim 7.5, Dünyanın en iyi Kalecisi ve Ön Liberosu Muslera 1.5, Torreira ise 15 olmuş. Uçan Starlarımız Zaha ve Tete 20 ile 24 değerdeler. World Class 8 numaralarımız Ndombele ve Oliveira 21 ile 6 milyon euro değerindeler. Takımın Beyinleri Ziyech 15, Mertens 2.7 ile harika değerdeler. Gelmiş en iyi sol bek Angelino ise 11 milyon euro ile parlıyor. Daha iyisi yok cidden
InCollage_20230927_182131607.webp
InCollage_20230927_183311255.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tinercıler spacede futbolculara küfür edıyor cekmısler tınerı herkese kufur edıyorlar kafayı kırmısılar .d

Şimdi 2-3 dakika dinledim. Çok gereksiz sohbet var. Adam diyor ki “Bilmemne yaşında yeğenim var, yarın okula nasıp gideceğim diyor.”. Hayat bu değil, futbol bu değil. Futbolu eğlenmek için izliyoruz, takım da başarılı olunca pastanın üstündeki çilek oluyor işte. Okula, işe gidememek veya gitmeye utanmak ne demek. Çok büyük saçmalık. Hayatımızda böyle yer edinmemeli bu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şimdi 2-3 dakika dinledim. Çok gereksiz sohbet var. Adam diyor ki “Bilmemne yaşında yeğenim var, yarın okula nasıp gideceğim diyor.”. Hayat bu değil, futbol bu değil. Futbolu eğlenmek için izliyoruz, takım da başarılı olunca pastanın üstündeki çilek oluyor işte. Okula, işe gidememek veya gitmeye utanmak ne demek. Çok büyük saçmalık. Hayatımızda böyle yer edinmemeli bu.

Ne alaka yav küçüklüğümüzde hepimiz yaşadık bunları.

Kim yenilirse ertesi gün akşama kadar herkes alay ederdi.

6-0 sabahında bayağı bir kişiye dalmak durumunda kalıp püskürtmüştüm geri. Bence ilerleyen yaşlarda gidiyor bu ama çocukken genel bir goygoy oluyor hep ve çocukken de insanlar daha alıngan oluyor.

Abd'de kimse dürtmüyor tabi. Kafa rahat.

Ne alaka yav küçüklüğümüzde hepimiz yaşadık bunları.

Kim yenilirse ertesi gün akşama kadar herkes alay ederdi.

6-0 sabahında bayağı bir kişiye dalmak durumunda kalıp püskürtmüştüm geri. Bence ilerleyen yaşlarda gidiyor bu ama çocukken genel bir goygoy oluyor hep ve çocukken de insanlar daha alıngan oluyor.
O zaman ben farkliydim. 6-0'da 14 yasindaydim, lise hazirliktaydim. Sinifin cogu GSliydi ama fbliler ertesi gun bayagi dalga gecmislerdi, gulusmustuk bayagi. Komik zamanlardi bence. Mac sonrasi cok uzulmustum ama okuldaki ruh halime yansitmamistim.

Benim dedigim yapilan strese inan ki degmiyor. Herkese tavsiye ederim.

O zaman ben farkliydim. 6-0'da 14 yasindaydim, lise hazirliktaydim. Sinifin cogu GSliydi ama fbliler ertesi gun bayagi dalga gecmislerdi, gulusmustuk bayagi. Komik zamanlardi bence. Mac sonrasi cok uzulmustum ama okuldaki ruh halime yansitmamistim.

Benim dedigim yapilan strese inan ki degmiyor. Herkese tavsiye ederim.
Benim yıllardır kaybetmek falan pek umrumda değil. Olan imkanla oynanan futbol arasında uçurum var zaten ülkede ama çocukluktan bahsediyorum şu andan değil. Çocuklardan böyle bir olgunluk bekleyemezsin.

Ha belli yaş sonrası hala tjk fb yense bile çıldıranlar var, bence de boşa kendini yiyip bitirmek ya da bir topçu kötü oynadı diye çıldırmak falan komik mevzular.

Temelde taraftar olmanın gereği zaten sahadaki topun çok da umrunda olmamasıdır, profil değişti ve tek amacı bir şeyleri beğenmemel/kötülemek olan bir kitle oluştu bence işin hastalık kısmı artık burada.

Benim yıllardır kaybetmek falan pek umrumda değil. Olan imkanla oynanan futbol arasında uçurum var zaten ülkede ama çocukluktan bahsediyorum şu andan değil. Çocuklardan böyle bir olgunluk bekleyemezsin.

Ha belli yaş sonrası hala tjk fb yense bile çıldıranlar var, bence de boşa kendini yiyip bitirmek ya da bir topçu kötü oynadı diye çıldırmak falan komik mevzular.

Temelde taraftar olmanın gereği zaten sahadaki topun çok da umrunda olmamasıdır, profil değişti ve tek amacı bir şeyleri beğenmemel/kötülemek olan bir kitle oluştu bence işin hastalık kısmı artık burada.
Ha simdi guzel bir noktaya degindin.
Twitter'i cok okumadigim icin burasi ve GS Sozluk'teki renktaslar uzerinden yazarsam %70-80'i falan bu dedigin hastalik kismina giriyor. Forumdaki yorumlarini sevdigim 7-8 kisi var, onlar hatrina okumaya/yazmaya devam ediyorum.

Dedigin sakilde hicbir seyi begenmemek ve 1 mac ile futbolculari yerin dibine sokup cop ilan etmek akill insan isi degil. Insanlarin hakaeret olmadigi surece yorum yapma ve fikir belirtme ozgurlukleri oldugu icin bir sey yapmadiginizi da biliyorum ama bu insanlara dayanmak zor oluyor cidden. Hayata cok farkli acilardan bakiyoruz bu kisilerle.

ya biz inş anelka inşallah üşüdüğü için ısınıyordur diye büyüdük şimdi ki çocuklar çok şanslı

Bu Yusuf Sari'yi ne zaman izlesem macin en aktif futbolcusu rolunde. Sizce bizim rotasyona olur mu? En azindan Baris Alper'den daha iyi bir ayagi var. Ama hep Robben tarzi top cekip sut atiyor, rakipler ezberledi artik. Belki onlem almak kolaylasir. Cok ust duzey topcu degil ama rotasyon icin idare eder gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt