Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.156
- 7.414
- 1.873
Vay beee. Bana nasip olmus.Sorma ya, baya oldu evet.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay beee. Bana nasip olmus.Sorma ya, baya oldu evet.
![]()
Bu Yusuf Sari'yi ne zaman izlesem macin en aktif futbolcusu rolunde. Sizce bizim rotasyona olur mu? En azindan Baris Alper'den daha iyi bir ayagi var. Ama hep Robben tarzi top cekip sut atiyor, rakipler ezberledi artik. Belki onlem almak kolaylasir. Cok ust duzey topcu degil ama rotasyon icin idare eder gibi.
Yunus Akgün'den pek bir farkı yok ikisi de ADS'de hücum yönü güçlü ama oyunun 2 yönünü düşününce bugün kötüydü.Bu Yusuf Sari'yi ne zaman izlesem macin en aktif futbolcusu rolunde. Sizce bizim rotasyona olur mu? En azindan Baris Alper'den daha iyi bir ayagi var. Ama hep Robben tarzi top cekip sut atiyor, rakipler ezberledi artik. Belki onlem almak kolaylasir. Cok ust duzey topcu degil ama rotasyon icin idare eder gibi.
2012ye kadar falan net.ya biz inş anelka inşallah üşüdüğü için ısınıyordur diye büyüdük şimdi ki çocuklar çok şanslı
Kesinlikle katılıyorum özellikle 2005/2006 aşırı kritikti orada 3 sene üst üstte şampiyon oluyorlardı kırılma seneleri oldu orada bizim ayakta kalmamızı sağlayan belki 2007/08 şampiyonluğunu da etkileyen 2005/06 sezonuydu o sezon kaybetmiş olsak o kadar güçlü kalamayabilirdik.2012ye kadar falan net.
Fener çılgınlarca adam alırken biz Heinz geldi de transfer yaptık diye seviniyorduk.
2006 ve 2008 olmasa ciddi hegomonya kurmuşlardı.
vallah biz "acaba hagi bu hafta kaç tane tıklar" diye büyüdük. anelkalı fancy fb kadrosu da denizli'de olmayan denize dökülünce pankreasımızı kusacak kadar güldük zzuhhahaha çddddya biz inş anelka inşallah üşüdüğü için ısınıyordur diye büyüdük şimdi ki çocuklar çok şanslı
Zaten rotasyondan ote gormuyorum kendisini.Yunus Akgün'den pek bir farkı yok ikisi de ADS'de hücum yönü güçlü ama oyunun 2 yönünü düşününce bugün kötüydü.
Orasi da dogru da rotasyonda idare eder diye dusundum. Sonucta top surmeyi pek beceremeyen Baris Alper rotasyonda yer aliyor. Ha fizik gucu iyi ama o kadar savruk kosuyor ki, bildigin bodoslama gidiyor adamADS’de ki performanslara aldanmamak lazım üstad bence, Y.Akgün’de yaşadık benzerini
oranın kralı burda paspas oluyor
2012ye kadar falan net.
Fener çılgınlarca adam alırken biz Heinz geldi de transfer yaptık diye seviniyorduk.
2006 ve 2008 olmasa ciddi hegomonya kurmuşlardı.
Rotasyona alıyor olsak bile isteyecekleri parayı söyleyeyim en az 5-6 m euro'dan aşağı olmaz Samet'i bile 4 m euro okuttular Yusuf Sarı için 7-8 beklentileri bile olabilir.Zaten rotasyondan ote gormuyorum kendisini.
Orasi da dogru da rotasyonda idare eder diye dusundum. Sonucta top surmeyi pek beceremeyen Baris Alper rotasyonda yer aliyor. Ha fizik gucu iyi ama o kadar savruk kosuyor ki, bildigin bodoslama gidiyor adam![]()
2006da acayip top oynuyorlardı ama lig kalitesi düşük olunca biz de Geretsle iyi skor alıyorduk.Kesinlikle katılıyorum özellikle 2005/2006 aşırı kritikti orada 3 sene üst üstte şampiyon oluyorlardı kırılma seneleri oldu orada bizim ayakta kalmamızı sağlayan belki 2007/08 şampiyonluğunu da etkileyen 2005/06 sezonuydu o sezon kaybetmiş olsak o kadar güçlü kalamayabilirdik.
Kendisini alsak ve sol beki buna ve Kazimcan'a biraksak iyi olmaz mi? Angelino'nun formu duzelir mi bilmiyorum.
Yok kalsin o zaman.Rotasyona alıyor olsak bile isteyecekleri parayı söyleyeyim en az 5-6 m euro'dan aşağı olmaz Samet'i bile 4 m euro okuttular Yusuf Sarı için 7-8 beklentileri bile olabilir.
Fener hariç diğer stadyumlarda bu seviyede değildi adamlar 48 bin kişiyle derbi oynuyor üstüne yıldız transferleri yapıyorlardı. O dönem transfer kadar stad ile de çok ciddi fark yaratıyorlardı.2006da acayip top oynuyorlardı ama lig kalitesi düşük olunca biz de Geretsle iyi skor alıyorduk.
Yokluktan Ferhatla Uğurla derbiye çıkmıştık 4-0lık maçta.
Appiah için nasıl beddua ettiysek herifin sakatlık sonrası beli doğrulmadı ama, acayip fark yaratıyordu.
özellikle fırat inanılmaz bir adamdı yahu.Geçen eski derbilerden birinin özetini izledim. Şimdilerde akıl satan Fırat denen herif ve fetocu uğur ve ekibi ie bonus bücürün yaptığı türlü pisliklere göz yuman dönemin adamları ile herifler şike imparatorluğu kurmuş resmen. Uslanmaz bir camia