GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce fener maçını 90 dakika seyrettim 4-0 bitmiş olsa bile öyle abartılı bir durumları yok fakat tek avantajları var şu an kadrolarına girecek ya da bekledikleri kimse yok onların kadroları tamamen oturmuş yani şu an %50-60 sezon ortasında %100 olma durumları yok şu an %100 olmuşlar.

Bizle beşiktaş'ın durumu biraz daha farklı iki takımda maçları oynasa bile şu an %100 diyemiyoruz. Bizim en büyük avantajımız oyun oturmasa bile şu an gayet iyi noktadayız zaten %100'ümüze ulaştığımız an muhtemelen fena bir seviyeye çıkabiliriz.
Geçende dedim fener beni korkutmuyor Dzeko, Tadic illa ki sezon içinde ciddi düşüşe geçecekler şu an tek avantajları var %100'ünde oynuyorlar bundan daha üstte çıkamazlar fakat bizim bugün oynadığımız futbolun potansiyelini ve uyumu arttıkça bunları kadıköy'de bile döve döve yeneriz. Zaha, Ziyech, Tete, Icardi, Kerem o gün 2'si gününde olursa tozu dumana katar Zaha tek başına bile yetebilir.

Bu sene ki transfer planlamasi ve ozellikle yerli planlamasi garipti. Mesela Ndombele de form tutarsa kimi kesecegiz? Tete ve Ziyech de iyi oynarsa?
Bir de Davinson geldiginde keske Nelsson'u satip cok saglam bir orta saha alsaydik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt