GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fredin bi ekstrası yok henuz,cok yersiz abartılar var.anca konferanstaki köy takımlarına,yeni transferleri fb macında oynmasa da bu sene düşmeye aday basaksehire ve rizeye şov yapınca bu övgüler çok patlanası duruyor fb için

ekim sonu bi daha görüşelim

Harcama limiti yokmuş. Yüksek bonservis verip oyuncu alamazdık 1 Eylül öncesi. Onun için Fred, Szymanski alsaydık demenin anlamı yok. Latin Amerika'dan devre arası orta saha oyuncusu bakmak lazım. Onların ligleri yıl sonuna doğru bitiyor. Tempolu adam lazım lig için.

Fred'i beğenmiyorum ben. Fener'de geçen seneden asıl farkı yaratan Szymanski ve Djiku bence. Çok iyi oynuyorlar ikisi de. Fener'den Szymanski ve Ferdi(yerli sınırı yüzünden) isterdim.

sende daha ziyech,ndombele dogru duzgun oynamamıs.mevsimler gibi değişeceksiniz az kaldı

en begendiginiz zach bile 4.sezonunda parlayıp,bu sezon yedek fbde

Harcama limiti yokmuş. Yüksek bonservis verip oyuncu alamazdık 1 Eylül öncesi. Onun için Fred, Szymanski alsaydık demenin anlamı yok. Latin Amerika'dan devre arası orta saha oyuncusu bakmak lazım. Onların ligleri yıl sonuna doğru bitiyor. Tempolu adam lazım lig için.
Gideceği onceden belli olan Zaniolo'yu daha erken satmayi becerebilselerdi harcama limiti olurdu.

Ligin bu kadar kolay olması bizim aleyhimize maalesef .. Biz daha oturmuş ve yetenekli oyunculardan kurulumuz hele herkes form tutsa cidden puan kaybı sürpriz olur bizim için..Ama bakıyorsun bir tarafta fener de dolu dizgin gidiyor bir şekilde neticede derbilerde anlık kararlar performanslar çok etkili olabiliyor favori de olsan kaybedebiliyorsun bir şekilde..
Takımların kalitesizlesmesi bunlara yaradı yeni takım da kursalar uyum sürecini kolay atlattilar kek fiksturun de katkisiyla

Dombeleyi hemen sildik mi
Performans verse bile 15 verilecek bir riske girilir mi? Pek sanmıyorum. Hazır olunca öyle bir performans gösterir ki almak zorunda olursun o ayrı. Lakin Oliveira'yı bir şekil Arabistan- Katar taraflarına gönderip yerine genç bir Fransız yada Güney Amerikalı çok iyi olmaz mı?

Ligin seviyesi gercekten berbat. Reis el atip, Katarlilara yayin gelirini ikiye katlayin deyip, bu sene 7 takim düssün dese keske.

Performans verse bile 15 verilecek bir riske girilir mi? Pek sanmıyorum. Hazır olunca öyle bir performans gösterir ki almak zorunda olursun o ayrı. Lakin Oliveira'yı bir şekil Arabistan- Katar taraflarına gönderip yerine genç bir Fransız yada Güney Amerikalı çok iyi olmaz mı?
Olmaz. Bu dandik lig icin daha ne kadar transfer yapacağız, daha kaç para harcayacağız. Fener üç dört tane satılık mac kazanınca şiraze kayıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt