- 23 Temmuz 2011
- 75.687
- 51.178
- 4.843
fred ve syzmanski kötü oyuncu desem iyi cimbomlu olur muyum
Muhakkak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fred ve syzmanski kötü oyuncu desem iyi cimbomlu olur muyum
syzmanski bizim eski ilicin aynisi, hic bir zaman üstün bir futbolcu olmadi ama cok iyi bir takim oyuncusuydu, syzmanski böyle biri. Hic bir zaman sov yapmaz ama gol atar attirir ve cok kosar.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yokmus öyle bi futbolcu.bunlar angelinoyu çöpleyen,zaniolo bize uymaz diyenlerDombeleyi hemen sildik mi
Bunlarla ayni takimi tuttugum icin utaniyorum sergencim.yokmus öyle bi futbolcu.bunlar angelinoyu çöpleyen,zaniolo bize uymaz diyenler
Gideceği onceden belli olan Zaniolo'yu daha erken satmayi becerebilselerdi harcama limiti olurdu.Harcama limiti yokmuş. Yüksek bonservis verip oyuncu alamazdık 1 Eylül öncesi. Onun için Fred, Szymanski alsaydık demenin anlamı yok. Latin Amerika'dan devre arası orta saha oyuncusu bakmak lazım. Onların ligleri yıl sonuna doğru bitiyor. Tempolu adam lazım lig için.
artık alıstık ya.bi bugun şu rizeden ötürü yorum yapasım geldi forumaBunlarla ayni takimi tuttugum icin utaniyorum sergencim.
Performans verse bile 15 verilecek bir riske girilir mi? Pek sanmıyorum. Hazır olunca öyle bir performans gösterir ki almak zorunda olursun o ayrı. Lakin Oliveira'yı bir şekil Arabistan- Katar taraflarına gönderip yerine genç bir Fransız yada Güney Amerikalı çok iyi olmaz mı?Dombeleyi hemen sildik mi
Olmaz. Bu dandik lig icin daha ne kadar transfer yapacağız, daha kaç para harcayacağız. Fener üç dört tane satılık mac kazanınca şiraze kayıyor.Performans verse bile 15 verilecek bir riske girilir mi? Pek sanmıyorum. Hazır olunca öyle bir performans gösterir ki almak zorunda olursun o ayrı. Lakin Oliveira'yı bir şekil Arabistan- Katar taraflarına gönderip yerine genç bir Fransız yada Güney Amerikalı çok iyi olmaz mı?