GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya'da orta saha icin Selcuk Inan'in 38 yaşındaki temposuna sahip Kerem Demirbay ve 3 senedir form tutamamış (eski kulübü Lyon'a donup orda bile form tutamamış ) Ndombele'den daha iyi alternatifler yok muydu yani ? Harcama limiti almayi hedeflediğimiz oyuncuları alamamamizin bahanesi olabilir (dogruda bir bahane) ama aldigimiz oyuncuların bahanesi olamaz, kesinlikle daha iyi (daha az riskli) oyuncular alinmaliydi. Harcama limiti birden ortaya cikmadi, transfer sezonunun başında planlar bu limite gore yapilmaliydi.
Adam zaten planını söyledi
''Bonservisi olmayan oyunculara yöneldik'' diye
Kerem sırf yabancı sınırı için alındı, tr de iş görüyor şimdilik.

bu sene bir de nasıl denk geldiyse bütün avrupa ortasaha kıtlığı var gibi ortasaha aldı deli gibi.

müsilaj

boey sanchez a.kerim angelinho

torriera kaan

kerem ziyech zaha

icardi​

kerem-ziyech sağ kanat/10 numara dönüşümlü oynayacaklar.

bence lig için en ideal onbirimiz budur.

* kaan-a.kerim ve sanchez gibi duran top golü atma ihtimali olan 3 oyuncu.
* gol atma ihtimali çok yüksek bir ileri 4lü.
* hava topu hakimiyeti iyi bir oyuncu grubu.
* dirençli bir orta saha ikilisi.
* kapalı savunmaları açabilecek, iki driplingi yüksek oyuncu.
* tempolu bir sağ bek / oyun kurucu bir sol bek.
* golün her türlüsünü atabilen bir st.

yani olabilecek en iyi harmoni bu bence.

nelsson stoperler için,

demirbay, oliviera ve ndombele orta saha için,

tete
mertens
bay

icardi arkası üçlü için

ideal hamle oyuncuları.

Son düzenleme:
Fenerliler 2 fark görünce uçmaya başlamış… o maçlara kadar alanya, antalya, ankaragücü, antep hakem sayesinde aldıkları maçları unutmuşlar şıp diye… 8 puan hediye, hadi 1 tanesini yinede aldılar diyelim tam 6 puan hediye…

Adam zaten planını söyledi
''Bonservisi olmayan oyunculara yöneldik'' diye
Kerem sırf yabancı sınırı için alındı, tr de iş görüyor şimdilik.
Ndombeleden daha az riskli orta saha bulabilmek için 3 aya ihtiyacı var mıydı? Plan bu muydu?

Açılırsa iş yapacağından şüphem yok ama çok riskli bir transfer/kiralama işi oldu sonunda.

Sezonun ikinci yarıdan belliydi orta sahaya tartisilmaz birinin olması gerektiğini. Illa yıldız isimli birinin almasına da gerek yoktu, bu yildiz fetişi kulubun maaş tablosunu da etkileyecek.

Oraya dinamik gedson tarzinda biriyle kapatabilirdi bunun için de 3 ayı vardı

Ndombeleden daha az riskli orta saha bulabilmek için 3 aya ihtiyacı var mıydı? Plan bu muydu?

Açılırsa iş yapacağından şüphem yok ama çok riskli bir transfer/kiralama işi oldu sonunda.

Sezonun ikinci yarıdan belliydi orta sahaya tartisilmaz birinin olması gerektiğini. Illa yıldız isimli birinin almasına da gerek yoktu, bu yildiz fetişi kulubun maaş tablosunu da etkileyecek.

Oraya dinamik gedson tarzinda biriyle kapatabilirdi bunun için de 3 ayı vardı
Amrabat ı kovaladılar büyük ihtimalle

Mustafa Demirtaş: "Galatasaray'ın 36 şut atmasının gölgesinde Davinson Sanchez var. Çünkü rakibe baskınız stoperlerinizin kuvveti ve dönen topları aldığı kadardır."

Mümkünse sezon içerisinde Kaan Ayhanı orta sahada daha çok görmek isteriz. Bir cok maçta 10la oynamak sorun olmaz ama bazı maçlarda, Vodafon park yahut Kadıköy'de, uclu orta sahayla oynayarak orta sahayi daha dirençli tutmuş oluruz. Geçen sezon vodafon parkta bayağı sorun yaşadık o bölgede.

Bu kadar pesimistlik iyi değil dostum. Ayrıca Demirbay da abarttığın kadar kötü bir oyuncu hiç değil. Tam tersi alınabilecek en kaliteli bir kaç yerli orta sahadan biri. Sezonun 8+3 açısından en kritik transferi.

Çok acele ediyorsunuz bazı saptamalarda.
Pesimist degilim, ligin en iyi kadrosuna sahibiz bence ama Angelino disindaki transferlerin planlı yapilmis transferler oldugunu düşünmüyorum.

Ziyech konusunda hiç umudum yok. Dediğin olursa kafa tutamayacağı rakibi az dünyada ama çok düşük bir ihtimal
Yani şu görüntüsü pek iyi değil. Ne oldu nasıl sakatlandı onu bile bilmiyoruz. Muhtemelen güçsüzlüğe bağlı bi sakatlıktır. Bunların tam formunu bulması devre arasını bulur gibi. 2.yarı daha iyi bi takım olacağımız aşikar. En azından gelecek seneye artık bol transferli girmeyiz eldeki oyuncuların durumuna göre

2009 sezonunun tıpa tıpa aynısı , sonu benzemesin :)

1696190216949.webp

Bu sene şampiyonluk gecen seneki kadar önemli değil çünkü ilk 2'de CL'de ön eleme oynayacak. Şampiyon olanın yolu 1-2 tık daha kolay olacak diye biliyorum.
Ozaman okadar ha hu yapmaya gerek yok. Zaten en kötu ilk 2de olacagiz. Şampiyon olan öyle 40-50m euro fazla da kazanmiyor

Önemli olan devamli kendimizi avrupada gruplara atmak

Ha yanlis anlasilmasin, bence genede biz sampiyon oluruz diyorum. Ama bazi rtslar sanki olamazsak battik bittik gibi yorumlar yapiyor. Ona itafen böyle yorum yaptim

Pesimist degilim, ligin en iyi kadrosuna sahibiz bence ama Angelino disindaki transferlerin planlı yapilmis transferler oldugunu düşünmüyorum.

Genel olarak onceki yazdigini da katiliyorum buna da Stef. Yalniz, bir iki isim daha var planli yapildigi belli olan ve fakat digerleri icin haklisin. Demirbay'i almissak sayet, Oliviera gonderilip bu ikisinden farkli ve asil ozlem/ihtiyac duydugumuz "hazir ve nazir" tempolu, alan daraltan, paslari iyi bir isim gerekiyordu. Ndombele'de bu vasiflar var, bunu hepimiz biliyoruz gecmiste de boyle oynamisligi var ancak uzun suredir devam eden formsuzluk ve duzensiz bir 11 aliskanligi var. Bu nedenle boylesi bir transferin yapilmamis olmasi bence de cok net hatali bir tercihti ki bu bir tercih miydi bilmiyoruz ve sanirim sende bunu sorguluyorsun :)

Ozaman okadar ha hu yapmaya gerek yok. Zaten en kötu ilk 2de olacagiz. Şampiyon olan öyle 40-50m euro fazla da kazanmiyor

Önemli olan devamli kendimizi avrupada gruplara atmak

Ha yanlis anlasilmasin, bence genede biz sampiyon oluruz diyorum. Ama bazi rtslar sanki olamazsak battik bittik gibi yorumlar yapiyor. Ona itafen böyle yorum yaptim

Yalniz suyun karsi tarafinda $ikeciler olamazsa cok fena seyler olacak. Onu da dusunmek gerkeiyor uzun vadeli ayrica cok sacma, bu lig title'i hersey maddi degil. Tamam senin baktigin nokta maddi bir acidan bir bakis ancak 2. olup CL'ye katilmak cok daha zor ki diger kupalardan aldigin para CL yaninda birkac galibiyet parasindan hallice.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt