GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon sonra ciddi bir satis bekliyorum baya

Apo
Boey
Nelsson
Tete
vs

Mertens yerine Şimanski
Dombele yerine Fred’i alabilseydik çok farklı olurdu dünkü maçı da alırdık ligdede tarihi fark atardık

Olay Fred değil de diğer alternatifleri alsak iyi olurdu örneğin Dominguez ama bonservise verecek paramız yokmuş o yüzden almamışız.Vecino vardı hem Sarri göndermek istememiş hem de taraftar Twitter'da olsun İnstagram'da olsun çok büyük 1 tepki gösterdi.Ndombele alındı.Ndombele de az profesyonel oyuncu olsaydı bu yaşlarda buralara düşer miydi bilmem ama bonservisini alacaksak zayıflatılmalı 1 şekilde..

@Hasan Bekir

Bize Zielienski gibi bir adam lazim
Çok pahalı ve 30 yaş o da bundan sonra transferlerde asıl hedef 20-24 yaş arası bonservisi iyi olsa da maaşı 2 milyon ve altında olacak adamlar lazım. Takımda yeterince tecrübe ve yıldız var, bundan sonra satabileceğimiz oyuncular almamız lazım çünkü Nelsson, Boey gibi adamlarda satılmaya başlayacak artık yeni ilerde satabileceğimiz oyuncular ile takviye etmemiz lazım çarkın dönmeye devam etmesi için.

Çok pahalı ve 30 yaş o da bundan sonra transferlerde asıl hedef 20-24 yaş arası bonservisi iyi olsa da maaşı 2 milyon ve altında olacak adamlar lazım. Takımda yeterince tecrübe ve yıldız var, bundan sonra satabileceğimiz oyuncular almamız lazım çünkü Nelsson, Boey gibi adamlarda satılmaya başlayacak artık yeni ilerde satabileceğimiz oyuncular ile takviye etmemiz lazım çarkın dönmeye devam etmesi için.

Ozaman scoutlar biraz fransa tarafina baksin, ts deki mendy baya iyi .

Nası olur bilmiyorum ama devre arası Oliveira, Ndombele(bonservisi alınmayacağı net bence) bir ihtimal Angelinho(günümüz futbolunda fiziksel güç önemli kendisinin kaybettiği nokta da bu) bu isimlerden çıkmak gerek. Ndombele zaten en kötü sezon sonu gidici o yüzden daha çok oynayacağı bir yer bulursa zor olmaz, Oliveira Katar veya Arabistan dışında bir ihtimal yok gibi. En zoru Angelinho gibi çünkü bonservisi ile aldık o yüzden zarar etmeden göndermek zor. Aralık ayında herhalde önümüzdeki minimum 5 senenin yabancı kuralı belli olacak ona göre Salih Özcan, Rıdvan Yılmaz, Can Uzun gibi Türk isimlere mi gidilmeli yoksa Firpo, Federico Redondo, Fausto Vera, Burkardt gibi daha uygun maaş, potansiyelli oyunculara mı gidilmeli o zaman belli olacaktır.
Ndombele kalabilir de bakambudan kurtulmak lazım. Zaten avrupa için 3 hakkımız var son düzlüge tek forvetle gitmek yanlış olacaktır.
Adamdan umudunuz kesilmiş ki dakika bile sans verilmiyor.
Gönderilme top list
Oliviera
Bakambu
Nelsson
Şeklinde olacak gibi.

Angelino elimize patladı maalesef farklı bölgede değerlendirmek gerekir. O.s'ye kaydırıp oradan yararlanmak gerekiyor. Solbek de bulunması zor.

Forvette cornelius tarzı bir oyuncu alınmalı ki bu rahat bulunabilir.

Fred ve Symanski 1 Eylul'e kadar filan bekleselerdi bir ihtimal alirdik. Erden Timur kac defa bonservisli oyuncu alamiyorduk dedi.
Haa bana kalsa gelmeyi kabul ediyorsaydi free olan Rabiot icin zorlardim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt