GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar Tonali cezali diye onu sezon sonuna kadar Newcastlespora kiralar.

Acik bariz bu sene her senekinden ciddi bir sekilde duygularini isine karistirmayan sampiyon olacak. Taraftarla kaynasmak falan onemli ama saha icerisinde ozellikle derbilerde deplasmana cikan takimlar cok ciddi oynamali. Ilk macin Kadikoy'de olmasi iyi bir sey.

Ajaxa nolmuş öyle yav 5 puanla sonuncular yuhh. Nelsson devre arası ajaxa gidebilir, oradan alınabilecek ortasaha var mı acaba

Takım tam istim üstünde olduğunda baskının tillahını yapıyor (Final pas ve şutlarında sıvadığı için karşılığını yeterince alamıyor oluşu ayrı konu). Lakin gerektiğinde set oyununa dönmeyi de becerebilmeli. Ya baskıyla eziyoruz, ya iş Rus Ruletine dönüyor; takımın enerjisi düştüğü zaman da çaresiz sekanslar oluşabiliyor...

FB ile kıyaslarsak; onlar aslında bizim takımın iyi maçında ortaya koyduğu baskının eşdeğerini kadro yapıları itibari ile yapamazlar ama daha iyi yardımlaşıp paslaşarak az eforla etkili pres yapabiliyorlar yine de. Esas avantajlı oldukları konu, gerektiğinde set oyununa dönme konusunda daha iyiler. Daha tecrübeli ve soğukkanlı oyunculara sahipler. Övmek için söylemiyorum; tam da bundan sonraki maçlarda takımca form düzeyi olarak onlarda düşüş, diğer takımlarda yükseliş bekliyorum...

Set oyunu başarısızlığında en önemli faktörün, tezcanlılık yanında orta saha oyuncularımızın yetersizliği olduğunu zannediyorum; mesela direkt üçlü orta saha oynayalım dese üçüncü adamı tereddütsüz yerleştiremiyordur muhtemelen...
Mevcut ilk 11'le set oyunu oynayamayiz. Kerem ve Tete sürekli basit top kaybı yapıyor, Zaha'da sürekli çalım atmaya calisiyor. Gol atana kadar baski oyunu, gol attıktan sonrada kontra atak oyununa daha uygun bir kadro yapımız var. Devre arasında Riera tarzı bir sol bek, oyun kurucu bir orta saha alırsak ve Ziyech form tutup oynamaya baslarsa set oyununuda oynayabiliriz. Basarili olmak icin mutlaka set oyunu oynamamıza gerek yok bence, Real Madrid'de bizim oynadigimiza benzer bir oyun oynuyor ve gayet basarili.

Set oyunu ile topu tutmak farklı şeyler. Skoru alınca daha geride bekleme ve yavaş oyunla rakibin direncini kırmak daha mantıklı.

Rize deplasmanında 1-0 öne geçip santrada önde basıp kontratakvari gol yedik, bunun manası yok.

Yine iç saha maçlarında başarı için set oynamayı da bilmek gerekiyor bu da klasik pas oyunu değil devam eden hücum yapıları daha çok ki bunu ara ara yapıyoruz, sıkıntı topu hücumda çok kolay kaybediyor oluşumuz.

Fenevbahçe 5 deplasman maçında gol görmemiş kalede
Biz 6 deplasman 1 gol yemişiz.

Arab liginde sorun cikarsa benim de ilk istedigim Neves ve Malcom idi. Bir de Sergie de olabilir.

Devre arasına kadar Manu teknik direktör değişirse, ocak ayında Antony fırsatı doğacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam gençler

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var

Rize maçında golden önceki pozisyon, Rizenin penaltı beklediği pozisyon, Kerem demirbaya orta sahada yapılmış bir foul vardı vermedi kontra yedik, yine rizeli oyuncu kendini yere atıyordu hiç temas bile yoktu

Kısacası Rize maçındaki tartışmalı pozisyonlar

BUnların görüntülerini nerede bulabilirim shorts olarak
Elinde link olan varsa atabilir mi rica etsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt