GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan A. Albayrak
2. Başkan Dinçer A.
F. Sorumlusu Erden Timur

(y)(y)(y)

Hamamson denen fosil kesin aday olur yanına Adnan ozturkude alıp fosil liselilerin adayı olur ve yine sandık başında oy sayarız tirsarak

Yav ne Abdürrahim’i

Uzak tutun şu adamı kulüpten
Başkan adayı falan değil ama ben Özbek'in yeni yönetiminde olabileceğini düşünüyorum. Ortaya para koyabileceği için lakin futboldan sorumlu olmayacaktır. Tahminim mayıs ayında Özbek son 1 dönem daha başkan olmak için aday olur bu sefer Erden Timur Sportif AŞ başkan vekilliğinin yanında yönetimde de yer alır. Kadro da 3-4 değişiklik falan olur Ali Yüce, Albayrak, Kerem Polat belki büyük sürpriz olarak Adnan Öztürk bir ihtimal tahminim bu yönde.

Ndombele göremedim aynı şekilde Icardi hala takımla çalışmalara başlamadı galiba.

Ndombele madem sakat niye açıklama yapmıyoruz? Bence bu adam sakat filan değil disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakıldı geçici olarak

Zaten secim surecini 2 seneye getirdi. 3 sene uzun diyordu. 2024 2026 yine yonetir ve 2026 secimi icin Erden Timur'u destekler. 2026 geldiginde listesindeki liseliler önemli olacak.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray tarihinin en iyi yerli oyuncusudur. İyi akşamlar dostlar.
20231101_194859.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao bonservisini alsın gelsin bagrimiza basarız.
1 milyona gelsin yedek stoper oynasin, solbek oynarsa da sok oynatiriz. Oyun kurucu 6 numaraya dönüşürse bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt