GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara pozisyonu öldü hala 10 numara isteyenler var. bizim 2 tane 8 numaraya ihtiyacımız var yada bir 6 numara bir 8 numara alıp torreira'yı da 8 numaraya çekmemiz lazım. 4-3-3 sisteminde oynasak daha verimli oluruz.

Geçip giden bir şey için ağlıyor musunuz?
Yemin ederim ki sizin için hayırlı olsaydı kalırdı

Sabah Sneijder'in oğlu Xess Xava'nın videosunu gördüm ve düşündüm bizim eski topçuların çocuklarını görür müyüz ileriki vakitte GS'de diye.

Feghouli'nin oğlu da bizim altyapıya girmiş herhalde. Dany'nin oğlu da bizde. Akman'lar, Balta'nın oğlu vesaire Evlatsaray olmuşuz iyice.

Bu sene a.demir de dahil anadolu takımlarına verilen her puan ziyan en azından ligin ilk yarisi itibariyle.. Biz hatay ve Kayseri ye deplasmanda da olsa 5 puan verdik bundan sonra dikkatli olmalıyız..Eskiden olsa böyle deplasmanlar da en kötü 1 puan çok sıkıntı olmuyordu ama şu an bence sadece kağıt üzerinde zor...

Geçen seneki arkadaşlık ortamı yok gibi geliyor bana
200w.gif

Hatay maçını izlemedim, tekrarına da hala bakmadım ama özete bakınca çok yazık etmişiz gibi duruyor. Buraya bakınca çok kötü oynamışız gibi görünüyor. Hangisi doğru

Hatay maçını izlemedim, tekrarına da hala bakmadım ama özete bakınca çok yazık etmişiz gibi duruyor. Buraya bakınca çok kötü oynamışız gibi görünüyor. Hangisi doğru
Bir bok olduğu yok ya, malca iki gol yedik Davinsonla Abdülkerim oluk oluk sıçtı ama ismi Nelsson olmadığı için kem küm ediyorlar.

Hücumda da Keremle Icardi sıçtı ama Zaha, Ziyech’e güçleri yetiyor.

Ha gerideyken orta sahayı boşalttı hoca yine ve kazanamayacağımız orada tescillendi zaten. Gol yedikten sonra üretemedik.

Kısacası nerden baksan tutarsız ve saçma algılar. Icardi iyiken maç kazanıyoruz işte, şu an biraz da Zaha var skor üretip maç alan. Kerem’i de ortada oynattığımız için boş kaleye atamıyormuş bir de o var yeni kolpa olarak.

En son Icardi’nin sülalesine kadar sövüyorlardı, bu tip boktan taraftarlarla iyi bu kadar başarılıyız.

Bir bok olduğu yok ya, malca iki gol yedik Davinsonla Abdülkerim oluk oluk sıçtı ama ismi Nelsson olmadığı için kem küm ediyorlar.

Ha gerideyken orta sahayı boşalttı hoca yine ve kazanamayacağımız orada tescillendi zaten. Gol yedikten sonra üretemedik.

Kısacası nerden baksan tutarsız ve saçma algılar. Icardi iyiken maç kazanıyoruz işte, şu an biraz da Zaha var skor üretip maç alan. Kerem’i de ortada oynattığımız için boş kaleye atamıyormuş bir de o var yeni kolpa olarak.

En son Icardi’nin sülalesine kadar sövüyorlardı, bu tip boktan taraftarlarla iyi bu kadar başarılıyız.
Icardi'nin antrenmana çıkamayacak kadar sakat olup oynatılması işi ne kadar kolpa sence?

Icardi'nin antrenmana çıkamayacak kadar sakat olup oynatılması işi ne kadar kolpa sence?
Doğru bence ya, herif adım atamıyor sahada zaten, doğru pozisyon alarak işi götürürüm dedi ki alıyor da ama bitiremiyor.

Ama oynattık da bir halt mı oldu diye bakarsak 3 maç kaybettik 1 maç kazandık herhalde, bir halta da yaramadı

Kerem nerede daha başarılı sence reis sol mu orta mı?

Kerem nerede daha başarılı sence reis sol mu orta mı?
Eldeki hemen hemen tüm kanatlar 433 yapısında daha başarılı olur

Buna da 3lü orta saha lazım

Kerem hücumda sol savunmada ortada daha çok katkı verir

Ama solda oynayıp savunmada verdiği zaaflar daha büyük olur yine de solda bile oynasa ısı haritası ortaya yakındı

Şu an gol kaçırıp durması geçen seneki Mertensteki gibi güçsüzlükten olabilir ama tbh

Eldeki hemen hemen tüm kanatlar 433 yapısında daha başarılı olur

Buna da 3lü orta saha lazım

Kerem hücumda sol savunmada ortada daha çok katkı verir

Ama solda oynayıp savunmada verdiği zaaflar daha büyük olur yine de solda bile oynasa ısı haritası ortaya yakındı

Şu an gol kaçırıp durması geçen seneki Mertensteki gibi güçsüzlükten olabilir ama tbh
Ben presli oyunda oertadayken keremi daha çok beğendim. Set işine geçelim dersek tabi çok sırıtır haliyle. Keremin perform arttırması bence zaha ve icardiye de çok bağlı bence. Onlar fizik olarak iyi olmadan her maç günah keçisi olarak kereme sövülür.

Son maçta hatırlayalım kerem çıktıktan sonra 1 tane pozisyonu geçtim şut bile yoktu. Devre arası torreira yanına iyi bi 6-8 alınırsa kerem için de iyi olur diyeceğim ama nereden bulacaksın böyle adamı. Para yok kim verir hazır iyi adamını sana beleşe veya kiraya

Ben presli oyunda oertadayken keremi daha çok beğendim. Set işine geçelim dersek tabi çok sırıtır haliyle. Keremin perform arttırması bence zaha ve icardiye de çok bağlı bence. Onlar fizik olarak iyi olmadan her maç günah keçisi olarak kereme sövülür.

Son maçta hatırlayalım kerem çıktıktan sonra 1 tane pozisyonu geçtim şut bile yoktu. Devre arası torreira yanına iyi bi 6-8 alınırsa kerem için de iyi olur diyeceğim ama nereden bulacaksın böyle adamı. Para yok kim verir hazır iyi adamını sana beleşe veya kiraya
Her gelene kötü oyuncu kisvesi altında 2-3 maç sonra sg denilecekse bundan sonra transfer yapılmasına falan karşıyım.

Kulübe 5 kuruş faydası olmayan tipler 50 m euroluk adamlar istiyor, baştan sona akıl tutulması.

Bir tane orta saha alınır yine de ama ne kadar iyi olur tartışılır zira düzenli oynayan, kaliteli, fizikli, iyi pasör ve dribblingci bir adam min 30 m euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt