GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Breivik ve partey haberleri çoğalmaya başladı..

Günaydın millet kendini yırttı ortasaha diye.. en büyük kumarı ortasahada oynadınız ve kaybettiniz

Ocak ayında ortasahaya 2 net transfer gerek
Kumar değil, mali gereklilikler. Bunu belgelerle hem kurulda, hem de basın açıklamalarında belirtti yönetim.

Yok sen illa dedikodulara inanmak istiyorsan inanabilirsin tabi.

Erden başkan riskli bir strateji düşündü şimdilik yüzde 50si tuttu diyebiliriz
Lakin sadece şunu yapsak dahi bize yeterdi
*İcardi transferi
*Üst düzey tempolu agresif bir 8 numara
*Düşük bir rakama savunma yapmayı bilen bir scout sol bek alsak
Muhtemelen daha kötü olmazdik
Bundan sonra bize çok çok iyi bir ortasaha lazım eminim hocada bunun pişmanlığını yasiyor

Nelssondan çıkıp gelen parayı buraya aktarırız belki
Tahminim Nelsson'dan artık 12 milyon € falan ancak gelir.

Adamı çıkarmamız gereken CL vitrin döneminde resmen kadro dışı bıraktık.

Kimse öyle 25 milyon €'yu bu saatten sonra ödemez. Çok ciddi transferlerde hamle hataları yaptık.

Kimse öyle 25 milyon €'yu bu saatten sonra ödemez. Çok ciddi transferlerde hamle hataları yaptık.
Kulübün elinde cash 60 milyon euro vardı da bunları yanlış oyunculara yatırmış gibi yorumlar biraz garip.

Yönetimin 27 yaşındaki Rashica'ya 7.5 vermek yerine, bedava, 23 yaşında satılabilir Tete'yi, buna ek bedava Ziyech'i alması kağıt üstünde mantıklı. Kalite olarak Ziyech hepsinden çok daha üst düzey oyuncu. Ayrıca Ziyech gibi bir profile de ihtiyacımız vardı. Bu Ziyech olur Berguis olur fark etmez. Doğru transfer olduğunu düşünüyorum.

Ndombele ise elde kalan son kişi olduğundan mecburen alındı muhtemelen.

Kulübün elinde cash 60 milyon euro vardı da bunları yanlış oyunculara yatırmış gibi yorumlar biraz garip.

Yönetimin 27 yaşındaki Rashica'ya 7.5 vermek yerine, bedava, 23 yaşında satılabilir Tete'yi, buna ek bedava Ziyech'i alması kağıt üstünde mantıklı. Kalite olarak Ziyech hepsinden çok daha üst düzey oyuncu. Ayrıca Ziyech gibi bir profile de ihtiyacımız vardı. Bu Ziyech olur Berguis olur fark etmez. Doğru transfer olduğunu düşünüyorum.

Ndombele ise elde kalan son kişi olduğundan mecburen alındı muhtemelen.
Elzem olan yere para harcamayıp stopere 9.5 milyon euro yatırmaktan bahsediyorum ben.

Orta saha lazımken elinde vitrine çıkaracağın bir stoper varken ve bu stoper geçen sezonun kahramanlarından birisiyken sen onu kadro dışı bırakma durumuna getirip yerine stoper alırsan ben parayı yanlış yere kullandın derim.

Elbette Sanchez bizim oynadığımız oyuna göre çok doğru transfer ama Nelsson'u elden çıkardığın bir senaryoda ancak doğru transfer olabilirdi. Şimdi elindeki değeri düşürdün bunlar doğru yönetilmedi.

Tete zaten en mantıklı hamlelerden biri ben o transfere hiçbir zaman laf atmadım. Zaniolo'dan çıkmışsın yerine bir yaş küçüğünü ve ciddi potansiyelli bir oyuncu ile doldurmuşsun buna kimse bir şey demez.

Orta saha en kritik yerdi her yere adam aldık hatta bazı bölgelere ihtiyaç fazlası adam aldık orta sahaya son gün bitik, futbolu kafada bitirmiş bir adam getirdik. Kusura bakmasın kimse transfer nöbetinde defalarca yazdım Ndombele'nin son durumunu ama bizim insanlar isim transferi hayranı olduğu için Lyon dönemindeki gibi sanıyorlardı Ndombele'yi.

Neyse bu konu uzun fakat yaptığımız hamlelerinde yanlış olduğunu bırakın dile getirelim bir zahmet. O kadar da değil. Belli bir miktar para vardı ve biz iyi tercihler yapmadık.

Hiç tadım yok
Nöbete bir süre katılamayacağım

Elzem olan yere para harcamayıp stopere 9.5 milyon euro yatırmaktan bahsediyorum ben.

Orta saha lazımken elinde vitrine çıkaracağın bir stoper varken ve bu stoper geçen sezonun kahramanlarından birisiyken sen onu kadro dışı bırakma durumuna getirip yerine stoper alırsan ben parayı yanlış yere kullandın derim.

Elbette Sanchez bizim oynadığımız oyuna göre çok doğru transfer ama Nelsson'u elden çıkardığın bir senaryoda ancak doğru transfer olabilirdi. Şimdi elindeki değeri düşürdün bunlar doğru yönetilmedi.

Tete zaten en mantıklı hamlelerden biri ben o transfere hiçbir zaman laf atmadım. Zaniolo'dan çıkmışsın yerine bir yaş küçüğünü ve ciddi potansiyelli bir oyuncu ile doldurmuşsun buna kimse bir şey demez.

Orta saha en kritik yerdi her yere adam aldık hatta bazı bölgelere ihtiyaç fazlası adam aldık orta sahaya son gün bitik, futbolu kafada bitirmiş bir adam getirdik. Kusura bakmasın kimse transfer nöbetinde defalarca yazdım Ndombele'nin son durumunu ama bizim insanlar isim transferi hayranı olduğu için Lyon dönemindeki gibi sanıyorlardı Ndombele'yi.

Neyse bu konu uzun fakat yaptığımız hamlelerinde yanlış olduğunu bırakın dile getirelim bir zahmet. O kadar da değil. Belli bir miktar para vardı ve biz iyi tercihler yapmadık.
Hala açıklamalardan bir haber yazıyorsun şu yazdıklarını. Son transferlere kadar "limitimiz yoktu transfer yapamıyorduk. Limit açılınca yaptık" dedi Erden Timur. Ben bu açıklamaya inanmıyorum dersen yine bir nebze anlarım. Elde para yokken ve stoperi de alamamışken Nelsson'u göndermek saçmalığın daniskası olurdu keza Sanchez transferinin biteceği o dönemlerde net değildi. Bir anda stopersiz de kalabilirdik.

Szalai çöpü 14e gitti tabi rogonun da payı var ama nelsson da o paraları etmeli en azındna
Daha acısı maigure denen yürüyen çöp torbasının 30 ettiği piyasa var. Nelssonu ingiltereye bir yere kiralamamız gerekiyor. Satış bedeli olarak 13-14'ler çok iyi olur ama üzerine minimum %25 satış karı istemek gibi çılgınlıklar yapmalıyız. Hatt çöpçü jimnastikçiler gibi %50'sine 10 verin verelim gibi çılgınlıklara girişmemiz lazım.

Kumar değil, mali gereklilikler. Bunu belgelerle hem kurulda, hem de basın açıklamalarında belirtti yönetim.

Yok sen illa dedikodulara inanmak istiyorsan inanabilirsin tabi.
Bunun etkisi var; ciddi bonservis veremeyecek olduğumuz aşikar ama yine de Dünya-Alemin notunu verdiği Ndombele kumarını oynamak gerekmiyordu. Kamada mesela, bonservisi elindeydi ve son sezonunu gayet formda geçirmişti. Buna verilenin 500-1000 fazlasına tercih edilmeliydi. İlgi de olduğu söylendi, belki oyuncu Tr ye gelmek istememiştir filan, onun gibi başka birileri de bulunabilirdi. 2 aya yakın bekletilip Amrabat peşinde koşulduğuna göre ciddi bir arayış olmadığı sonucunu çıkarıyorum. Kaldı ki Amrabat ile de sürsen bulaşmaz, çok farklı tipte oyuncular. Kira+opsiyonla aylarca sürede bir DM bulunamıyorsa ortada bir yöneticilik başarısından söz edilemez...

Erden Bey' in yöneticiliğini, vizyonunu çok beğeniyorum, en çok övenlerdenimdir, öyle bol kese herkesi de övmem. Ama iş biraz goygoya dönmüş durumda; kendisine en ufak bir eleştiri geldiğinde cansiperane savunup karşısındakini susturmayı görev edinmiş gibi bazıları. Elbette hata da yapacak, kendisi bile aksini iddia etmeyecektir, o olgunlukta biri olduğu her halinden belli...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt