- 5 Eylül 2014
- 85.147
- 71.144
- 4.513
Çalıyor ama çalışıyor!Kaçırıyor filan ama gayet iyi 10 numarada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalıyor ama çalışıyor!Kaçırıyor filan ama gayet iyi 10 numarada.
Dün bahsettiğim konu net istatistikleri verilmiş burada. 2. forvet olarak oynadığı istatistikleri çok daha iyi 2 kata yakın fark var belki de. O yüzden bu düzen devam etmeli. İcardi sakatlığını atlattığında yine Kerem az biraz forma girdiğinde çok daha iyi olacağız. Teknik heyetin asıl aşması gereken olay Zaha'yı kaleye daha yakın topla buluşturma ve onu işin içine biraz daha katma olmalı Ziyech'in ters topları için Zaha'nın daha fazla topsuz koşuları denemesi olabilir belki. Bir de atak sonlandırma işine ekstra çalışılmalı.
Aynı zamanda daha çok pozisyonda hazırlamış. Ayrıca sol kanat olunca bitiricilik ekstra yüklenmiyor herhalde. Şu an bitiricilik konusunda formsuz bir zamanından geçiyor. Kerem formsuz dinlendirilsin bu başka bir konu yalnız Kerem'in şu anki mevkisin de oynayamadığı konusu benim düşünceme göre doğru değil.Adam icardinin yanında merkezde oynuyor herhalde daha çok pozisyona girecek sol kanata göre. Bitiricilik ve dar alan becerisi yoksa bir anlamı yok
Ali Bektaş hacıya giderse ne olur?İlla İskandinav wonderkid'e para gömeceksek Bergvall denen çocuğa gömelim videoları fena
Bi de Schalke'de yeni çıkış yapan 17 yaşında bi bebe varmış o da olabilir
Merkezde kaleye daha yakınken asist pası ve girdiği gol pozisyonunun artması doğal. Kerem solda oynamaya alıştığı için ve sadece sağ ayak içini kullanmayı bildiği için soldan ceza sahasına girince bir tık daha efektif pas ve şut attığını düşünüyorum. Ha bu yeni mevkisine alışabilir ilerde belki ama ne zaman alışır bu süreçte mental olarak nekadar yıpranır veya takıma nekadar zarar verir orası muamma. Bi de kapalı savunmalara karşı set oyunu oynamamız gerekince selçuk gibi bir klasik 8 ve mertens gibi pas istasyonu olabilecek bir forvet arkası şart oluyor. Biz takımın kadrosunu tamamen geçiş oyununa göre tasarladık, büyük maçlarda etkili olurken 11 kişi kapanan anadolu takımlarına zorlanmamız bu sebeple. Bayern'e karşı bitiriciliğini biraz geliştirmiş kerem etkili olur ama hatayspora karşı selçuk sneijder mertens gibi adamlar şartAynı zamanda daha çok pozisyonda hazırlamış. Ayrıca sol kanat olunca bitiricilik ekstra yüklenmiyor herhalde. Şu an bitiricilik konusunda formsuz bir zamanından geçiyor. Kerem formsuz dinlendirilsin bu başka bir konu yalnız Kerem'in şu anki mevkisin de oynayamadığı konusu benim düşünceme göre doğru değil.
10 no demeyelim. 10 no deyince herkes başka şeyler bekliyor bi topçudan. Kerem gizli forvet oynuyorKaçırıyor filan ama gayet iyi 10 numarada.
Böyle habere tukireyim
8 golun 5 i 46-60 arasi
Şu yabancı sınırını kaldirsinlar sinir oluyorumUlan ilkaydan berkana ne ara geldik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sonra da 11 tane yabancıyla oynayınŞu yabancı sınırını kaldirsinlar sinir oluyorum
Çok iyi olursonra da 11 tane yabancıyla oynayın
futbola da türk'e de yabancı olun
bizim yabancılar nef projelerinden birer ev alsın sonra türk pasaportuna sahip olup 11 yerli ile oynayalım sonrasını tff düşünsün derim?Şu yabancı sınırını kaldirsinlar sinir oluyorum