GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1700134996398.webp

milli takım haftası

Aslında en mantıklı olan adam Ferland Mendy de, vermezler herhalde kiralık.

Olm bunlar kent diye bir herifi almıştı kol gibi maaş verdikleri bu vasıfsız herifi nasıl gönderecekler acaba.

Milli ara dönüşü bu kez farklı olacak gibi bir his var bende sanki bombastik bir takım göreceğiz.

Gitmesi için tef çalındı.Üstüne kimler geldi ama hala aranması enteresan:)
Bence yunus , gomis , dobois te aynı tarifede.Katılıyorum.Demek transfer dönemi 1-2 oyuncu dışında maalesef ki kötü geçtiğini gösteriyor.

Yeminle ; sağ açıkta dibe kadar yada içeri penetre edebilecek bir Yunus'umuz yok
İcardi kenara çıkarsa golcü diyebileceğimiz oyuncumuz yok.Gomis olur Luis Suarez olur yedekleyebilecek bence ikisinden birisini getirmek gerekiyor.Bakambu gitmek istiyor diye bir haber dolanıyordu :umarım doğrudur.
Torreira'ya yardımcı olabilecek orta sahamız yok.olivierada değil,Kerem D.da değil.Ndombele hiç umurunda değil.
Sol bekimiz yok.Dün Caner haberleri dolanıyordu:)keşke sezon başı dolanmış olsaydı.Sol bekimiz yok.Nelere kaldık.Dün TV'de yıllar öncesinin Nagatomosu konuşuluyordu.
Kısacası Ocak'ta revizyon şart .Çünkü olmadı.
Adam Genoa'da dogru duzgun oynamiyor. Ben aramiyorum kendisini. Gereksiz olur.

fenerli mallar kötü gitmeye başlamalarının sebebni ciddi ciddi fred ceku ve çöp brezilyalının yokluguna baglıyorlar ,beyin lobları nasıl calısıyor bunların

Gördüğüm vaziyet şu ki
Müthiş derece tepki var bana
Nefret edenden düşmanına kadar

Olsun canınız sağ olsun
Amacımız Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt