Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.981
- 20.957
- 1.848
milli takım haftası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azer Bülbül’ü her yerde kullanmamaya özen gösterelimEkli dosyayı görüntüle 225863
milli takım haftası
Gedson kabul eder de Boey'in aklinda hala Fransa milli takimi varboey ve gedson: tamam hemen türk oluyoruz
Boey türk olunca derdimiz kalmazMusleraRıdvan Y. ve Breivik transferi ile sıkıntısız bir 11.
Boey-Sanchez-Abdül-Rıdvan
Torreira-Breivik
Ziyech-Kerem-Zaha
İcardi
Bir yabancı sol bek bakmak lazım iyi herifler var biraz paraya kıyalım.
oralARDA biri var bizi coşTURAN
orada Galatasaray'ın bir efsanesi bulunuyor. Galatasaraylıların olduğu her yer bizimdirBura Eyüpspor forumu değil
Saglikliysa ben TUrk olarak bir tek Ridvan'i isterim. Oluru da vardir bence.Ulan sol bek için yine Uğur Çiftçi ismini gördüm dellendim. Ülkede başka sol bek mi yok her transfer döneminde şu herifin ismi düşüyor ortaya.
Adam Genoa'da dogru duzgun oynamiyor. Ben aramiyorum kendisini. Gereksiz olur.Gitmesi için tef çalındı.Üstüne kimler geldi ama hala aranması enteresan
Bence yunus , gomis , dobois te aynı tarifede.Katılıyorum.Demek transfer dönemi 1-2 oyuncu dışında maalesef ki kötü geçtiğini gösteriyor.
Yeminle ; sağ açıkta dibe kadar yada içeri penetre edebilecek bir Yunus'umuz yok
İcardi kenara çıkarsa golcü diyebileceğimiz oyuncumuz yok.Gomis olur Luis Suarez olur yedekleyebilecek bence ikisinden birisini getirmek gerekiyor.Bakambu gitmek istiyor diye bir haber dolanıyordu :umarım doğrudur.
Torreira'ya yardımcı olabilecek orta sahamız yok.olivierada değil,Kerem D.da değil.Ndombele hiç umurunda değil.
Sol bekimiz yok.Dün Caner haberleri dolanıyordukeşke sezon başı dolanmış olsaydı.Sol bekimiz yok.Nelere kaldık.Dün TV'de yıllar öncesinin Nagatomosu konuşuluyordu.
Kısacası Ocak'ta revizyon şart .Çünkü olmadı.
Yok kifenerli mallar kötü gitmeye başlamalarının sebebni ciddi ciddi fred ceku ve çöp brezilyalının yokluguna baglıyorlar ,beyin lobları nasıl calısıyor bunların