Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.203
- 15.055
- 1.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyonu düzgün kurgulamak lazım, kadro derin.
ADS hariç her maçı alırız bana göre. o maç da kontralarla gelebilirler yusuflarla.. pendik saha zemini dahil en kolay maçımız ezikbahçe depi olacakEn kolay maç Pendikspor ondan sonraki maçlar aşırı zorlayacak Karagümrük iç saha fena olmaz ama kalan maçlara bakınca 7 maçın 5'i zorluk derecesi 1. seviye umarım rotasyondan daha fazla faydalanabiliriz.
![]()
İlk 5 ligde şampiyonuğa oynayan takımlar önceliğidir zaten.20+5 milyonmuş opsiyonu. O kadar para verilmez çünkü maaşıda yüksek ama 10-15 civarı verilir. Lakin böyle bir bonservis verebiliyorsam maaşı da düşünerek Menino, Frendrup, Matt Oriley gibi oyunculara yatırım yapılması daha doğru olur çünkü yeterince yıldızımız var artık biraz daha parlayacak oyuncular lazım diye düşünüyorum. Bu arada eski göz ağrımız Moder sakatlığı atlatmış son maç 15 dakika giymiş acaba nasıl döndü?
No.8 dediğin forma numarasıysa o Benfica tapusunu almış geri kiralamışlar.şaka maka nordjellandın No.8 harbi ince bilekli yav beğenmedim desem yalan olur.
evet sırt numarası 8 olan - net hareketleri var az biraz baktım sabah. beğendim.No.8 dediğin forma numarasıysa o Benfica tapusunu almış geri kiralamışlar.
Harika potansiyel
şurası eksik olmuş yav, takımda yüksek kariyerli dünya yıldız golcü ve tecrübeli oyuncular olmalıydıBaşkanımız Ali Y. Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu,
benfica 9 kağıda alıp kiralamış. fmnin gülü bu çocuk gülüSchjelderup ekibimizde görmek isteyeceğim bir isim