GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kolay maç Pendikspor ondan sonraki maçlar aşırı zorlayacak Karagümrük iç saha fena olmaz ama kalan maçlara bakınca 7 maçın 5'i zorluk derecesi 1. seviye umarım rotasyondan daha fazla faydalanabiliriz.

GAQ0wPwXwAAmu1P
ADS hariç her maçı alırız bana göre. o maç da kontralarla gelebilirler yusuflarla.. pendik saha zemini dahil en kolay maçımız ezikbahçe depi olacak:LOL:

20+5 milyonmuş opsiyonu. O kadar para verilmez çünkü maaşıda yüksek ama 10-15 civarı verilir. Lakin böyle bir bonservis verebiliyorsam maaşı da düşünerek Menino, Frendrup, Matt Oriley gibi oyunculara yatırım yapılması daha doğru olur çünkü yeterince yıldızımız var artık biraz daha parlayacak oyuncular lazım diye düşünüyorum. Bu arada eski göz ağrımız Moder sakatlığı atlatmış son maç 15 dakika giymiş acaba nasıl döndü?

20+5 milyonmuş opsiyonu. O kadar para verilmez çünkü maaşıda yüksek ama 10-15 civarı verilir. Lakin böyle bir bonservis verebiliyorsam maaşı da düşünerek Menino, Frendrup, Matt Oriley gibi oyunculara yatırım yapılması daha doğru olur çünkü yeterince yıldızımız var artık biraz daha parlayacak oyuncular lazım diye düşünüyorum. Bu arada eski göz ağrımız Moder sakatlığı atlatmış son maç 15 dakika giymiş acaba nasıl döndü?
İlk 5 ligde şampiyonuğa oynayan takımlar önceliğidir zaten.

şaka maka nordjellandın No.8 harbi ince bilekli yav beğenmedim desem yalan olur.

No.8 dediğin forma numarasıysa o Benfica tapusunu almış geri kiralamışlar.

Harika potansiyel
evet sırt numarası 8 olan - net hareketleri var az biraz baktım sabah. beğendim.

kuzeyden sağlam adamlar çıkıyor ya iyi takip etmek lazım. ismi çıkmadan millet üstüne çullanmadan çekmek lazım istenirse.

genel oyun anlayışlarıylada bağlantılı tabii - takım olarak hücum ve defans yapıyorlar genelde , bireyseli olan öne çıkıyor.(özetlere bakıldığı kadar ama kopenhagı izledik hep öyleler)

Schjelderup ekibimizde görmek isteyeceğim bir isim

Schjelderup 16 yaşındayken foruma yazdığım isimdi.
Benfica aldı ama o kaotik ortamda oynatılmadı. Kendi alt yapı oyuncuları dururken 10 milyon verip 18 yaşındaki bir bebeyi oynatma gibi planları da olduğunu zannetmiyorum.. Tamamen yatırım meselesi bir oyuncu da çocuk sol forvet olarak hayatına başladı. Sağda oynadı forvet arkasına çekildi orada da müthiş oynuyor.
Bizim ligin içinden geçebilecek bir potansiyel 16 yaşında da böyleydi de sorun bizim oyun planımıza uygun olur mu. Çünkü topu alıp dikine giden takımda parlıyor herif(ler) bizim gibi topu gezdirelim az yavaş hareket yap dediğinde linç potansiyeli çıkar ortaya.

Bu çocuk özelinde futbolumuzu özellikle atak oyununu elestirmemiz gerekiyor. Biz hizli atağa çıkamıyoruz aga. Bunu yapsak elimizde bulunan zaha ve kerem de bu kadar sırıtmaz daha çok skor katkisi aliriz bunlardan.
Ofansta çok yavaşız. Geçişi çok hızlı yapmamız lazım

Yani şöyle diyor: biz bu çapsız halimizle dünya devi Galatasarayın masada olduğu bu adamları aldık. Gerçekten küçük takım yav bunlar. Şunu genel kurulunda başarı diye anlatan takım anadolu kulübü ayarındadır.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt