GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim seçim Mayısta idi değil mi? Ben fazla takip etmiyorum da aday olması beklenen isimler var mı? Yoksa Özbek yönetimi değiştirerek bu sefer hani geçmiş seçimlerde karşısında olanı da katıp daha güçlü ve camianın tamamını kapsayan bir yönetim mi olur?

Bizim seçim Mayısta idi değil mi? Ben fazla takip etmiyorum da aday olması beklenen isimler var mı? Yoksa Özbek yönetimi değiştirerek bu sefer hani geçmiş seçimlerde karşısında olanı da katıp daha güçlü ve camianın tamamını kapsayan bir yönetim mi olur?
Şimdi zamanı değil bence, bir kaç ay sonra konuşmaya başlamak lazım seçimi

Samiyen :
Tete’yi 2 kulüp takip ediyor.
Angelino’nun menajeri Ajax ile görüşüyor.
Nelsson’un menajeri oyuncusu için kulüp bakıyor.
Aklıma olası Sosa Angelino değişimi geldi bu Ajax mevzusundan sonra.

Sosa ne durumda bilmiyorum herifi de çok tanımam gerçi de.

Yazın Angelino haberleri olumsuza döndüğünde kendisiyle ilgilenmiştik haberleri vardı.

Maaş seviyelerini bilmiyorum ama bonservis maliyetleri aşağı yukarı aynı bizim toplam 7.5 onlar 8 muhtemelen tam anlamıyla memnun değiller piyasadaki isimlere bakınca mantıksız durmuyor.

Sosa'da hücumu aslında Angelinho ile özellik olarak benziyorlar farkı Sosa daha top ile dribling yağabilen ve fizikli iken Angelinho daha teknik ve pas konusunda mahir biri idi Bundeslga'da. Aslında özellik olarak baktığımızda özellikle fiziği, boyu ve top sürmede daha mahir olduğu için Sosa'nın bizim takıma ve lige daha uygun olduğunu düşünüyorum ki sezon başında da ismi bizimle geçtiğinde benzer yazmıştım. Angelinho'da teknik özellikleri itibariyle daha fiziksel olmayan bir lig olan Hollanda'da daha başarılı olması olası o yüzden bu değişim çok mantıklı olabilir.

Ajaxlılar Hırvatlarından hiç memnun değil, o stoper çocuk da güya büyük yetenekti nefret ediyorlar sürekli sallıyorlar. Kesinlikle bu takasa sıcak bakarlar herifin PSV performansı da çok iyiymiş. PVA da hiç fena oynamıyor. Sosa bize gelmeyi ne kadar ister onu bilmiyorum.

Angelino'dan faydalanamayıp Sosa'dan faydalanabilir miyiz ona da emin değilim.

Ajaxlılar Hırvatlarından hiç memnun değil, o stoper çocuk da güya büyük yetenekti nefret ediyorlar sürekli sallıyorlar. Kesinlikle bu takasa sıcak bakarlar herifin PSV performansı da çok iyiymiş. PVA da hiç fena oynamıyor. Sosa bize gelmeyi ne kadar ister onu bilmiyorum.

Angelino'dan faydalanamayıp Sosa'dan faydalanabilir miyiz ona da emin değilim.
PVA baya kötü PSV'de. Sağ bek Dest sol bek oynuyor bu yüzden.

Bence devre arası bir yeni bir sol bek getirilecekse şunlardan biri olur: Omar Campos, Maxim De Cuyper, Borna Sosa, Alex Moreno. Bunlardan en zoru Moreno çünkü Villa yedekte kullanıyor yerine birini bulamayabilirler paraya ihtiyaçları da yok. Club Brugge çok para isteyebilir o çocuk için ama bayadır bizim listemizde ve zamanında 10m istediler diye alınamamıştı. Fakat Hollandalı bi çocuk almışlar Meijer diye formayı ona verip bizim teklifi değerlendirmek isteyebilirler. Sosa Ajax'ta hiç olmadı gibi görünüyor tıpkı bizde Angelino gibi. Omar Campos da yıllardır yazılan bir herif diye söyledim ama hiçbir fikrim yok son durumu hakkında.

Tabii bunların olması için önce Angelino'ya yeni bir talip bulmak gerekir. Ben Leipzig'in geri isteyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Almanya'dan birine devredebiliriz kiralık sözleşmesini ufak bir ihtimal. Ajax falan doğru olabilir Sosa'yla takas ihtimali olduğu için. Bir nevi €7.5m'ye Sosa almış gibi oluruz ki bence bu kabul edilebilir bir fiyat. Yine de oyunumuza uyacak bir profilde değil Sosa da.

Bu arada Leo Ortiz haberleri var Brezilya basınında. Muhtemelen Flamengo tarafını kızıştırmak için menajerinin yaptırdığı bir haber ama €6m gibi bir bonservise harikulade bir transfer olur. Nelsson'un yaptığı her şeyi ondan daha iyi yapabilecek bir herif.

Bu sefer 15 Ocak transfer dönemi açılır açılmaz anında 1 sol bek ve 1 orta saha 2 tane KAP bildirip uçağa atmamız lazım yok 20'sine bekleyelim 25'inde iner son gün fiyatlar çakılır diye düşünürsek ciddi hata yaparız. Yaz ayında limitlerden dolayı elimiz kolumuz bağlıydı ama Ocakta hata yapacak lüksümüz yok.

Umarım bir şekilde Şampiyonlar liginde üst tura kalırız o zaman bu işi daha sıkı tutacağımızı düşünürsek hem de ciddi bir gelir gelecek limitlere yansıyacak böylelikle daha iyi transferler gelir.

Bu sefer 15 Ocak transfer dönemi açılır açılmaz anında 1 sol bek ve 1 orta saha 2 tane KAP bildirip uçağa atmamız lazım yok 20'sine bekleyelim 25'inde iner son gün fiyatlar çakılır diye düşünürsek ciddi hata yaparız. Yaz ayında limitlerden dolayı elimiz kolumuz bağlıydı ama Ocakta hata yapacak lüksümüz yok.

Umarım bir şekilde Şampiyonlar liginde üst tura kalırız o zaman bu işi daha sıkı tutacağımızı düşünürsek hem de ciddi bir gelir gelecek limitlere yansıyacak böylelikle daha iyi transferler gelir.
Ciddi hata yapmamak için 20-30 da olsa verelim yani

Hele gruptan falan çıkamazsak kıçı kırık lig için devre arası gidip takımında oynayan adamı alacak lüksümüz yok

Mevzu limit falan da değil, bu sene gelirin var seneye Erden bırakırsa o gelirin yanına yaklaşamayacaksın, bu koşullarda da büyük risk almamız söz konusu olmaz.

Burası Türkiye paran TL arada 30xten fazla fark var umarım farkındasındır.

Alınabilir kıvamda. İnter de ilgileniyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt