Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
alperle konuşmuşum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi zamanı değil bence, bir kaç ay sonra konuşmaya başlamak lazım seçimiBizim seçim Mayısta idi değil mi? Ben fazla takip etmiyorum da aday olması beklenen isimler var mı? Yoksa Özbek yönetimi değiştirerek bu sefer hani geçmiş seçimlerde karşısında olanı da katıp daha güçlü ve camianın tamamını kapsayan bir yönetim mi olur?
Olabilir de aday olmayı düşünen kişi veya kişilerde camiada yavaştan ağız yokluyordur.Şimdi zamanı değil bence, bir kaç ay sonra konuşmaya başlamak lazım seçimi
Aklıma olası Sosa Angelino değişimi geldi bu Ajax mevzusundan sonra.Samiyen :
Tete’yi 2 kulüp takip ediyor.
Angelino’nun menajeri Ajax ile görüşüyor.
Nelsson’un menajeri oyuncusu için kulüp bakıyor.
Yazın Angelino haberleri olumsuza döndüğünde kendisiyle ilgilenmiştik haberleri vardı.Aklıma olası Sosa Angelino değişimi geldi bu Ajax mevzusundan sonra.
Sosa ne durumda bilmiyorum herifi de çok tanımam gerçi de.
Sosa'da hücumu aslında Angelinho ile özellik olarak benziyorlar farkı Sosa daha top ile dribling yağabilen ve fizikli iken Angelinho daha teknik ve pas konusunda mahir biri idi Bundeslga'da. Aslında özellik olarak baktığımızda özellikle fiziği, boyu ve top sürmede daha mahir olduğu için Sosa'nın bizim takıma ve lige daha uygun olduğunu düşünüyorum ki sezon başında da ismi bizimle geçtiğinde benzer yazmıştım. Angelinho'da teknik özellikleri itibariyle daha fiziksel olmayan bir lig olan Hollanda'da daha başarılı olması olası o yüzden bu değişim çok mantıklı olabilir.Aklıma olası Sosa Angelino değişimi geldi bu Ajax mevzusundan sonra.
Ajaxlılar Hırvatlarından hiç memnun değil, o stoper çocuk da güya büyük yetenekti nefret ediyorlar sürekli sallıyorlar. Kesinlikle bu takasa sıcak bakarlar herifin PSV performansı da çok iyiymiş. PVA da hiç fena oynamıyor. Sosa bize gelmeyi ne kadar ister onu bilmiyorum.Aklıma olası Sosa Angelino değişimi geldi bu Ajax mevzusundan sonra.
PVA baya kötü PSV'de. Sağ bek Dest sol bek oynuyor bu yüzden.Ajaxlılar Hırvatlarından hiç memnun değil, o stoper çocuk da güya büyük yetenekti nefret ediyorlar sürekli sallıyorlar. Kesinlikle bu takasa sıcak bakarlar herifin PSV performansı da çok iyiymiş. PVA da hiç fena oynamıyor. Sosa bize gelmeyi ne kadar ister onu bilmiyorum.
Angelino'dan faydalanamayıp Sosa'dan faydalanabilir miyiz ona da emin değilim.
Harcanan paradan iyi katkı veriyorPVA baya kötü PSV'de. Sağ bek Dest sol bek oynuyor bu yüzden.
Ciddi hata yapmamak için 20-30 da olsa verelim yaniBu sefer 15 Ocak transfer dönemi açılır açılmaz anında 1 sol bek ve 1 orta saha 2 tane KAP bildirip uçağa atmamız lazım yok 20'sine bekleyelim 25'inde iner son gün fiyatlar çakılır diye düşünürsek ciddi hata yaparız. Yaz ayında limitlerden dolayı elimiz kolumuz bağlıydı ama Ocakta hata yapacak lüksümüz yok.
Umarım bir şekilde Şampiyonlar liginde üst tura kalırız o zaman bu işi daha sıkı tutacağımızı düşünürsek hem de ciddi bir gelir gelecek limitlere yansıyacak böylelikle daha iyi transferler gelir.
KazımcanScout ekibi genç bir sol bek bulsun