GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mizahtan geri kalmayalım.

20231205_034443.webp

Burhan'a bak devre arasında yeni 1 takım kurdu bile şimdiden yav :D İlkaylar Parteyler Yasinler Rıdvanlar falan filan yav :D

Bence herkes yerinde oynasın.Boey-Davinson-Abdülkerim-Kazımcan bu şekilde 3-4 maç oynarsak savunma hattı Lig için oturur bence.Kazımcan da havaya girer..
Kazimcan bende oynasın dedimde böyle oynarsa oynamasin. Bukadar basit çalım yiyemezsin. Hele Erencan kazmasindan asla

Ligin 2.devresinde fiksturleri tersine dönünce Yalı beyin dahada saldırgan hale gelecegini düşünüyorum hele ki derbilerden yenilgisiz cikarsak

Murat Sancak: "Ben Play-Off'u hiç doğru bulmuyorum. Sen 38 maç oynayacaksın, lider bitireceksin. Sonra ilk 6'da oynayan takımlardan birisi şampiyon olabilecek. Hiç adaletli değil, doğru bulmuyorum."

Bence herkes yerinde oynasın.Boey-Davinson-Abdülkerim-Kazımcan bu şekilde 3-4 maç oynarsak savunma hattı Lig için oturur bence.Kazımcan da havaya girer..
bende ısrar edilmesi taraftarıyım. genç adamdan bir anda CL seviyesi adama evrilmesini bekleyemeyiz.

Geçen sene Boey asılıp kesiliyordu bu performansı göstermeye başlayana kadar. Göbeklenmiş , derhal gitmeli gibi söylemler hala aklımda.

Bu tür ithamlarda bulunmam ama Kazim'i gecelim.
Abdulkerim, Kaan, Kerem ile devam edelim. Teknik heyet de Kerem icin ozel konusmalar yaparak daha sakin ve daha sabirli olmasini saglayabilir. Gol atinca ustunde durulmadi ama United macinin son anlarinda yine Icardi'ye vereyim derken Unitedlilar 3 saniyede ceza sahamiza geldiler. Galiba karambol olan pozisyondu.
Top 3 - 4 kez dolaninca bakiyor bosluk yok ve aninda Icardi'ye atiyor. Bunlara son verip daha sabirli olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt