Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.227
- 91.089
- 5.093
Mizahtan geri kalmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mandy camara diye bir topçu yokMandy camara gelsin ister misin
Nelson ndombele oliviera angelinho giderse 5 oyuncu lazım zatenBurhan'a bak devre arasında yeni 1 takım kurdu bile şimdiden yavİlkaylar Parteyler Yasinler Rıdvanlar falan filan yav
![]()
Kasımpaşa'nın sol bekini istemişiz de fiyatı yüksekmiş bonservis olarak..Nelson ndombele oliviera angelinho giderse 5 oyuncu lazım zaten
Bu arada yasin kim
Gerek yok barış oynarKasımpaşa'nın sol bekini istemişiz de fiyatı yüksekmiş bonservis olarak..
Bence herkes yerinde oynasın.Boey-Davinson-Abdülkerim-Kazımcan bu şekilde 3-4 maç oynarsak savunma hattı Lig için oturur bence.Kazımcan da havaya girer..Gerek yok barış oynar
Kazimcan bende oynasın dedimde böyle oynarsa oynamasin. Bukadar basit çalım yiyemezsin. Hele Erencan kazmasindan aslaBence herkes yerinde oynasın.Boey-Davinson-Abdülkerim-Kazımcan bu şekilde 3-4 maç oynarsak savunma hattı Lig için oturur bence.Kazımcan da havaya girer..
Murat Sancak: "Ben Play-Off'u hiç doğru bulmuyorum. Sen 38 maç oynayacaksın, lider bitireceksin. Sonra ilk 6'da oynayan takımlardan birisi şampiyon olabilecek. Hiç adaletli değil, doğru bulmuyorum."
2 hafta önceen son nezaman sahin sucuk yedin
bende ısrar edilmesi taraftarıyım. genç adamdan bir anda CL seviyesi adama evrilmesini bekleyemeyiz.Bence herkes yerinde oynasın.Boey-Davinson-Abdülkerim-Kazımcan bu şekilde 3-4 maç oynarsak savunma hattı Lig için oturur bence.Kazımcan da havaya girer..