GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsiz kophenag antrenörü Okan buruk saygısızlık yaptı diyor bize... Allah belanı versin it herif. Yarın kazanalım da gtüne girsin...

Burhan da sordu şimdi siz de ilk maçtan sonra gelen tebrikleri almadınız siz saygısızlık yapmadınız mı diyor.

@Ahmet Kolap

images (18).webp

Milli Takima kazandirmaya calisiyormus bizimkiler. Oyuncu tercihini yapmamis ve teklife soguk bakmiyormus

Kerem Aktürkoğlu. Bazen düşünüyordur Arjantinli olsam şuan nerelerde olurdum diye. Muhtemelen La Ligada olurdu ki hala olabilir. Ülkemizde yetişmiş Arda da dahil en iyi yerli açık oyuncusudur. Daha doğrusu 10 da diyebiliriz çünkü Manchester ve ADS maçlarında skorlarını 10 oynarken yaptı. Üç sezondur Galatasarayın en skorer oyuncusu. Bu sezon 7 gol 7 asist ile oynuyor. Daha ne yapsın? Teknik, Zeka, Skorerlik her anlamda üst düzey bir oyuncu. Harry Potterım benim 🪄
InCollage_20231210_011437068.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sacha Boey. Sıfır abartıyla söylüyorum Lig tarihinin hem savunma hem hücumda çok üzerinde bir Sağ Bektir. Ben böyle bir Atletizm, Kuvvet, Hız ve Teknik görmedim. Bu adamın bu performansla Fransa Milli Takımında olmaması ise tamamen Deschamps efendinin hatasıdır. Trent Arnold ve Walker ile beraber şuan Avrupanın en formda beki. Delik deşik ediyor her maçta her rakibi hemde. Ve bu adam bunu Manchester ve Bayern maçındada yapıyor. Fransız Aslanı. Je Taime
20231208_204927.webp

Dries Mertens. Onu anlatmak için aslında çok kelime var. Tecrübe, Zeka, Lider, Komutan gibi. Ama yaşına rağmen öyle bir Hırs ve Dinamizme sahip ki inanılmaz. Çıkardığı şutlar desen muazzam. Takımda ise gerçek bir Abi ve ailesine çok bağlı. Zaten tartışılacak bir oyuncu değil Napoli tarihinin Serie A ve UCL de en çok gol atan oyuncusu ve Belçika Efsanesi bir adamdan bahsediyoruz. Üstelik bizde Yedek ve böyle bir rotasyona sahibiz. İyi ki varsın Dries Mer10ns
20231209_195900.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt