GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dusunceleriniz nedir

Yav bi git işine. Kopenhag bize göre küçük bütçeli bir takım olduğu için mecburen o yola başvuruyor. imkanı olsa icardi torreira istemez mi sanki kadrosunda. Şu küçük takımları örnek gösterme saçmalığını bırakın artık. Biz hücum oynaması gereken yarışmacı büyük bir takımız. Bitiriciliğimiz iyi olsa ilk maçta bunlara yarım saatte 3-4 atardık

tete
angelino
ndombele
demirbay
zaha

miçö
berkan
yunus
rashica

maliyet arttı katkı azaldı

ders üstüne ders alınacak bir durum
Bunu cenk ergun yapsa sövüyorduk şuan. Ben söverdim en azindan

Rashica burada en uzuldugum adamdi. + kalsa muhtemelen ilk 11 olacak duboş

Bunu cenk ergun yapsa sövüyorduk şuan. Ben söverdim en azindan

Rashica burada en uzuldugum adamdi. + kalsa muhtemelen ilk 11 olacak duboş
Cenk ergün yapsa ekstra 30-40 milyon euro bonservis itelerdi kulübe. Bunlar k.demirbay hariç bonservissiz neyseki. Berkan ve dubois gitmesi hataydı ve demirbay ndombele aşırı gereksiz transferler. 3 hamleyle kadroyu düzeltme ihtimali var ama bu sefer dikkatli olmak lazım

4-2-3-1 oynayacaksak forvet arkası Mertens olsun. Mertens olmaz diyorsak 4-3-3'e dönelim.

Bek dediğin adam önce savunma yapmasını bilecek bize bu tarz bir sol bek lazım hatta mümkünse Okan hocaya çok birakilmasin bu is

Elestiri isler iyi giderken yapilmalidir, sagliklidir!

Suan yapilan linc yikici olur

ben hakli ciktim demek icin yapilan elestiri özne Galatasaray ise SEREFSIZLIKDIR!!!!

elestirinin dozunu kaciranlarin derdi ne cok merak ediyorum

güzel giden takimi bozmakmi yikip gecmekmi?!?
bumudur yani?!?!

Okan hocayi en cok elestiren biriyimdir ama suan su derece elestirecek bir durum yok!

Su grupda 3. olmak buyuk basaridir
sansimiz yaver gitse o goller girse grup lideri bile olabilirdik

takimda öyle abarti elestirecek tek topcu vardir o da ndombeledir (kilo vermemesi gsye yapilan saygisizlikdir)

herkes aklini basina alsin ve takima hocaya yönetime destek versin
bir basarisizlik söz konusu degildir!

Scout ekibi teknik ekip yönetim 50 tane adam ordasınız bi zahmet şu solbek ve 8 numaraya nokta atış transfer yapın lütfen artık. 5 senedir çözemedik bi türlü bu solbek ve 8 numara problemini. En son ndiaye ve nagatomo vardı elle tutulur futbolcu olarak o bölgelerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt