GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
623d2789daeea0a8fe5cdea4b6abbce7.jpg

Muslera 2 sene daha oynar takım olarak defans oynamayı başardığımız zaman kaleci konusu minimum sorun olacaktır. Rakip biziö 30 kere gelirse zaten prime muslera da olsa farketmez keza o da 4-6 tane falan yiyordu, dünyanın en iyi kalecisini almamız lazım. O yüzden takım olarak defans yapabilmeyi başarabilmemiz lazım.
Terim döneminde toplama genç ile kurulan kadroda bile bu kadar aciz duruma düşmüyorduk.
Torreirayı ekarte edecek bir pozisyonda olduklarında topu ceza sahası içinde görüyoruz. Hele son dönemde bazı işler tamamen bireysele dönüştü.
Abdül, sanchez, torreira, boey hep bireysel olarak bişeyler yapsın taktiği var. Geçen sene oyuncuların birbirini tamamladığı defansif olarak nefes aldırmadığımız bir stilimiz vardı.

Kaleci konusunda onana için pusuya yatmamız lazım. United denen mal takımı kandırıp 10 milyon opsiyonla bağlamak lazım.
O adam bu kadar kötü kaleci değil hele geçen sene yaptığı kurtarışlar ortada herife ingilterede naptılarsa çökmüş durumda düzelecekse de biz düzeltiriz.
Bu durum musleraya bağlı olarak değişir. Emeklilik için Arjantin gibi bir planı vardı. Benden bu kadar son yılım gidiyorum derse bu işlere girişmek lazım.
Yukarıdaki kaleci geçen benim de gözüme takılmıştı da o sektirdiği toplarda bizim takım hepsini yer öyle bir zafiyetimiz de yok değil.

Kaleci konusunda onana için pusuya yatmamız lazım. United denen mal takımı kandırıp 10 milyon opsiyonla bağlamak lazım.
O adam bu kadar kötü kaleci değil hele geçen sene yaptığı kurtarışlar ortada herife ingilterede naptılarsa çökmüş durumda düzelecekse de biz düzeltiriz.
Bu durum musleraya bağlı olarak değişir. Emeklilik için Arjantin gibi bir planı vardı. Benden bu kadar son yılım gidiyorum derse bu işlere girişmek lazım.
Yukarıdaki kaleci geçen benim de gözüme takılmıştı da o sektirdiği toplarda bizim takım hepsini yer öyle bir zafiyetimiz de yok değil.
(n)

abi malesef siyahi kaleci olmaz ya. bence -eğer yerli kuralı- devam edecekse altay'ı almalıyız derim.

avrupa ve lig kadrosu arasında çok değişkenlik oluyor yaw bir de yerli oyuncuların salarysi gereksiz şişiyor böyle olunca.

ya prensip olarak anlaşılabilir de bence bizim ülkede yerli kuralı olmayınca çöplüğe dönüyor iş

serbest olan ülkeleri örnek veriyoruz da onların kendi alt yapıları da güçlü

city gibi para babası kulüp bile alt yapıdan ingiliz oyuncular çıkarıyor

bizde böyle bir durum olmayınca futbol tamamen yurtdışı transfere dönüyor

kulüpleri sahiplenecek oyuncu da kalmıyor bu yüzden

tabi ben de 3 -4 sene öncesine kadar seninle aynı fikirdeydim

ya prensip olarak anlaşılabilir de bence bizim ülkede yerli kuralı olmayınca çöplüğe dönüyor iş

serbest olan ülkeleri örnek veriyoruz da onların kendi alt yapıları da güçlü

city gibi para babası kulüp bile alt yapıdan ingiliz oyuncular çıkarıyor

bizde böyle bir durum olmayınca futbol tamamen yurtdışı transfere dönüyor

kulüpleri sahiplenecek oyuncu da kalmıyor bu yüzden

tabi ben de 3 -4 sene öncesine kadar seninle aynı fikirdeydim
Sınırsız olduğu zaman bile oyuncu çıkardık yav. Senede 1 tane üst düzey oyuncu çıkmalı bu da yerlilerden en iyisi olmalı.
Bunun bilinciyle yerliler çabalar en azından.
Ha şarta bağlı olmalı o şartları da iyi değerlendirmek lazım.
Aslında altyapıdan yetiştirilen her yabancı için sınırsız şekline evrilirse o daha iyi bir kural olur.
Böylece ülke birleşmiş milletler karmasına dönüp serengetide her topa dokunanı ülkeye getirmeye kalkamazlar.

Bu kuralı geçen sene gelip getirmeleri lazımdı. 1,5 senedir yönetimdeler altı üstü tartışılan bir kuralı almak için 1. yıllarında alamadılar. 6 ay sonra diye diye bu güne geldik. Herifler son güne ödev bırakan öğrenci gibi erteleyerek sorun çözeceğini zannetmesi müthiş iş.
Muhtemelen aynen devam diyecekler zaten. Yazın da yeni yönetim seçilir tahminen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt