Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
olumlu anlamda düşüş nasıl oluyor kiSon zamanlarda Galatasaraylılığımda negatif anlamda düşüş hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olumlu anlamda düşüş nasıl oluyor kiSon zamanlarda Galatasaraylılığımda negatif anlamda düşüş hissediyorum
Son zamanlarda Galatasaraylılığımda negatif anlamda düşüş hissediyorum
olumlu anlamda düşüş nasıl oluyor ki
Türklere her şeyi anlattık daPozitif anlamda yükseliş olmasın o renkdaş ?
Takımda aksayan yerler mevcut. Ayrıca devre arası transferlerini gelecek sene için, oluşturulması gereken takımın bir parçası olarak düşünebiliriz. Bonservisli ve net kattı alabilecegimiz birileri olursa tadından yenmezTransfere gerek yok
Eldeki kadro ligde şampiyon olmaya da Sparta Prag'ı elemeye de yeter
Zaten Liverpool, Leverkusen vs. takımları geçmemizi sağlayacak transferler yapmamız da mümkün değil
Şimdiden yaz dönemine odaklanalım. Yabancı sınırıyla mücadele edelim
Galatasaraylı değilse olurolumlu anlamda düşüş nasıl oluyor ki
Tabii bence de aksayan yerler var.Takımda aksayan yerler mevcut. Ayrıca devre arası transferlerini gelecek sene için, oluşturulması gereken takımın bir parçası olarak düşünebiliriz. Bonservisli ve net kattı alabilecegimiz birileri olursa tadından yenmez
Transler komitesi geçmiş yıllara göre oyuncuları ve kulüplerini ikna etmede son derece etkili bence. Takımımız kağıt uzerinde son derece yeterli gorunsede, net adamların sakat yada cezalı olduğu durumda nasıl aksadigini görüyoruz. O yüzden transfer kesinlikle gerekiyor ve mevcut transfer komitesinin de alabileceğinin en iyisini yapacağını düşünüyorum.Tabii bence de aksayan yerler var.
Yalnız uzun süreli planın parçası olacak kalitede oyuncuları devre arası nasıl alacağız? Örneğin orta sahaya adı geçen Bilal, Samardzic gibi heriflere bakalım. Bunlar genç, gelecek vaat eden, bize bir hedefle gelip hem oyunumuzu geliştirecek, hem ekibimize dinamizm katacak, hem de gelecekte bize para kazandırabilecek adamlar. Hedeflenen transfer tipi de bu olmalı zaten. Peki kim böyle bir oyuncusunu devre arasında uygun fiyata bırakır?
Bence yapılacak maksimum şey Angelino'nun opsiyonu gerçekleşmesin diye yollayıp herhangi bir boştaki sol beki kiralamak, yahut buraya orta bütçeli bir scout transferi yapmak (taksitlere yayılmış 7-8m bonservis ve max. 1m maaş). Mesela benim bu aralar gözüme kestirdiğim isim Strum Graz'dan Alexander Prass ama o bile o kadar ucuza gelmez gibi duruyor.
Bir de belki orta sahaların bazıları sezonu kapatırsa (Ndombele fesih, Oliveira sakatlık vs.) bir adet orta saha bulunabilir ancak o da uzun vadeli çözüm olmayacaktır bütçeden ötürü.
Ha giden birinin yerine adam elbette almak gerekir. Örneğin Nelsson'un gitmesi hem onun hem bizim için çok mantıklı olur ama onun da talibi yoksa neyse €10m'ye bile gitse olur demek hata olur. Sonuçta Davinson sakatlanınca bir adam lazım bize. O da doğru dürüst talibi olmadığını görürse belki yeniden kendini sahaya verir -- kendisinden iki sezon iyi seviyede katkı aldığımız gerçeği unutulmamalı.
Tabii bence de aksayan yerler var.
Yalnız uzun süreli planın parçası olacak kalitede oyuncuları devre arası nasıl alacağız? Örneğin orta sahaya adı geçen Bilal, Samardzic gibi heriflere bakalım. Bunlar genç, gelecek vaat eden, bize bir hedefle gelip hem oyunumuzu geliştirecek, hem ekibimize dinamizm katacak, hem de gelecekte bize para kazandırabilecek adamlar. Hedeflenen transfer tipi de bu olmalı zaten. Peki kim böyle bir oyuncusunu devre arasında uygun fiyata bırakır?
Bence yapılacak maksimum şey Angelino'nun opsiyonu gerçekleşmesin diye yollayıp herhangi bir boştaki sol beki kiralamak, yahut buraya orta bütçeli bir scout transferi yapmak (taksitlere yayılmış 7-8m bonservis ve max. 1m maaş). Mesela benim bu aralar gözüme kestirdiğim isim Strum Graz'dan Alexander Prass ama o bile o kadar ucuza gelmez gibi duruyor.
Bir de belki orta sahaların bazıları sezonu kapatırsa (Ndombele fesih, Oliveira sakatlık vs.) bir adet orta saha bulunabilir ancak o da uzun vadeli çözüm olmayacaktır bütçeden ötürü.
Ha giden birinin yerine adam elbette almak gerekir. Örneğin Nelsson'un gitmesi hem onun hem bizim için çok mantıklı olur ama onun da talibi yoksa neyse €10m'ye bile gitse olur demek hata olur. Sonuçta Davinson sakatlanınca bir adam lazım bize. O da doğru dürüst talibi olmadığını görürse belki yeniden kendini sahaya verir -- kendisinden iki sezon iyi seviyede katkı aldığımız gerçeği unutulmamalı.
Benim de yönetime ve Erden başkana güvenim sonsuz, ama işte o fırsatlar çıkmayabilirTransler komitesi geçmiş yıllara göre oyuncuları ve kulüplerini ikna etmede son derece etkili bence. Takımımız kağıt uzerinde son derece yeterli gorunsede, net adamların sakat yada cezalı olduğu durumda nasıl aksadigini görüyoruz. O yüzden transfer kesinlikle gerekiyor ve mevcut transfer komitesinin de alabileceğinin en iyisini yapacağını düşünüyorum.
Eyw rtaş ben de senin postlarını ve kuzeninin (yoksa kardeşin mi? Batuhan) postlarını keyifle takip ediyorum ama sakın ha Angelino başlığına attığım eski postları okuma