GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de yönetime ve Erden başkana güvenim sonsuz, ama işte o fırsatlar çıkmayabilir

Eyw rtaş ben de senin postlarını ve kuzeninin (yoksa kardeşin mi? Batuhan) postlarını keyifle takip ediyorum ama sakın ha Angelino başlığına attığım eski postları okuma

Abim oluyor üstad @Batuhan Misiroglu

Angelino aciklandiginda beklentilerim baya yüksekdi, hayal kirikligi oldu malesef. Cok da kötü oynamadi ama defansif olarak yetersiz sol tarafda ne bos alanlar birakdi CL maclarinda. Asil güclü olan ofansif yönü, ama orada da bisey göremedik. Ortalari direkt Icardinin kafasina gelecek diye hayal ediyordum..

Abim oluyor üstad @Batuhan Misiroglu

Angelino aciklandiginda beklentilerim baya yüksekdi, hayal kirikligi oldu malesef. Cok da kötü oynamadi ama defansif olarak yetersiz sol tarafda ne bos alanlar birakdi CL maclarinda. Asil güclü olan ofansif yönü, ama orada da bisey göremedik. Ortalari direkt Icardinin kafasina gelecek diye hayal ediyordum..
Şu an şu ikiliyi tekrar bir araya getirmek için neler vermezdim

naga.jpg

Ulan Zaha Kadıköy'ün ikinci defa yanmasına sebep olabilecek biri. Başımızı önümüze eğdirmemeli aman ha sakatlanmamalı. Çok çok çok yazık olur

Onyekurunun bonservisini ilk sezonki performansından sonra alabilseydik bambaşka bir kariyeri olabilirdi ki bence kesin olurdu bizle kimyası çok tutmuştu

şerefsiz everton

Onyekurunun bonservisini ilk sezonki performansından sonra alabilseydik bambaşka bir kariyeri olabilirdi ki bence kesin olurdu bizle kimyası çok tutmuştu

şerefsiz everton
onyekuru
gedson
raşitsa

son 3 yılda feci üzüldüğüm kırılma noktası oyuncular.

sırf bu gedson ve raşit yüzünden ettiğim beddualardan dolayı bjk bu halde resmen lan :d küme falan bile düşebilirler yani :dd

durup durup forumu yine karıştırmış.
Bayılıyorum bu ufak münafığa yav, tam mikser. Al saatlerce taşşak kebabı yap

Bu boktan düzen Peşisıra yapacağımız 2 Fb maçının birisini onlara vericek kesinlikle. Seçim şansı sunulsa ligi alalım Süper kupayı onlar alsın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt