GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizimle ilgili transfer haberi çıkmış. Türk sol bek ilaç olur yerli kontenjanina.

Süper Lig takımlarının bu kadar Türk oyuncuları istemesi sıkıntı yav :D Yabancı Kural'ını sınırsız yapın da rekabet daha da artsın Lig'in seyir kalitesi artsın..
images (11).webp

antepte şöyle bi herif var solda
alfonso davis gibi oynuyor

Az önce Sinan Yılmaz' ı izledim. Zaha ve Ziyech hareketsizler, topu ayaklarına istiyorlar diye, ön tarafı hareketlendirmek için onlarla birlikte hem Kerem hem de Mertens' i sahaya sürmeyi, yani 4-1-4-1 önermiş; Torreira tek 6!..

Sorun tespiti iyi ama çözüm önerisi hiç gerçekçi değil. Çok zayıf takımlara karşı, skor alındığında bile çok fazla kontra yiyip sürekli geriye koşmak zorunda kalan takım için çözüm bu olamaz. Torreira geride beklese, hücum pres gücü çok şey kaybeder; önde pres yapsa stoperler de birer insan evladı!..

Burdan çıkan sonuç; kanatlarda Zaha ve Ziyech li bir kadro kurmanın iyi bir planlama olmadığı. Ya form seviyelerini yükseltecekler, yahut başka formüller üzerinde durulacak ki bu takımda Ziyech' in forvet arkasında oynaması gerektiğini düşünenlerdenim...
Ben de izledim aynisini. Ben de cozum onerisini begenmedim acikcasi. Zaha ve Ziyech profili eger ekibinde varsa, kendi beki ile birlikte oraya bir 3. topcu gelmeli. Mesele Mertens ve Orta saha ikilisinden birisi de sola gitmeli. Bizde aksayan yerler aslinda bek-acik ve 3. Oyuncu oyunu kuramiyoruz kanatlarda.

Simdi 3 tane 8 ile oynasan bu sorun cozuluyor zaten. Ama oyle orta sahamiz yok. Ben Kerem ile Zaha nin su anda ayni anda sahada olmasi gerektigini dusunuyorum.

Geçen devre arası çok istediğimiz Baturina, Zakheryan, Rieder bu sezon şu ana kadar ciddi düşüşteler.

bize gelseler de aynısı mı olurdu acaba

Rieder için o bizde daha iyi olurdu da çünkü futbolu basit ve hızlı oynuyordu. Özellikle Zakharyan biz de de aynı olma ihtimali çok yüksekti genç yaşta transfer işlerini ailesine çok sokan adamdan bir tık korkacaksın. Baturina da ise sıkıntı takımsal olabilir.

O biraz yumuşak sanki ya biraz daha sert ikili mücadelelerde sinmeyen tipte adamlar lazım özellikle Avrupa için.

Lewis Ferguson

Giannis Konstantelias(Bize yazılmıştı geçen devre arasında. Yunanlılar bize kolay da uyum sağlıyor)

hayrinin önerisi mertens yerine olur gibi

Yakup Çınar: “Galatasaray, Bradley Locko için resmi girişimlere başladı. Brest'in 3-4 milyon Euro'luk bonservis beklentisi var.
Transferin gerçekleşme ihtimali yüksek.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt