GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Yaz transfer dönemini iyi geçirmedigimizi yazarken laf yiyorduk" bu cümlenden sonrasını okumadım. Neden çünkü yazin Ndombele gelirken en çok öven sendin. Ben burada Ndombele'nin 11 oynadığı her maçta Napoli yenik duruma düşmüş ve Ndombele oyundan çıktıktan sonra maçları çevirmişler dediğimde bu adamın ölüsü bu ligi donunda sallar diyordun. Gördük sallanan şeyi. Laflarinizin arkasında durun biraz. Ben öyle demiştim böyle demiştim yok öyle bir dünya forum hızlı akıyor diye unuttuğumuzu sanıyorsunuz.
Yanlışın var renktaş o kişi ben değilim. Ndombele'nin ismi çıktığında bir gram övmüşlüğüm yoktur. Hatta Napoli bunun yüzünden az kalsın şampiyonluktan oluyordu diyen benim. Eğer övmüşsem bulun çıkarın bir daha mesaj yazmam.

Bir ihtimal Vecino işinden sonra denebilir bir risk falan demiş olabilirim ama asla ligi donunda sallar falan kimse için demedim Ndombele için hiç demem. Zaha maha açıklandığında millet ligi donunda sallar derken bile ben giysin formayı 10 maç oynasın yorumumuzu yaparız dedim.

Edit: En yakın tarihte attığım bir mesajı buldum transfer nöbetinden. Geldiği gün bunları yazan ben Ndombele gelmeden önce övüyor olabilir miyim?

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
"Yaz transfer dönemini iyi geçirmedigimizi yazarken laf yiyorduk" bu cümlenden sonrasını okumadım. Neden çünkü yazin Ndombele gelirken en çok öven sendin. Ben burada Ndombele'nin 11 oynadığı her maçta Napoli yenik duruma düşmüş ve Ndombele oyundan çıktıktan sonra maçları çevirmişler dediğimde bu adamın ölüsü bu ligi donunda sallar diyordun. Gördük sallanan şeyi. Laflarinizin arkasında durun biraz. Ben öyle demiştim böyle demiştim yok öyle bir dünya forum hızlı akıyor diye unuttuğumuzu sanıyorsunuz.
Ayrıca böyle kesin konuşmadan önce insan açar bakar. Hadi anladım B12'in eksik, takviye alırsın düzelirsin de böyle havalı havalı "şundan sonrasını okumadım" falan yazdıktan sonra karakterini ele vermen hoş olmamış. Evet forum hızlı akıyor bakalım sen bu mesajını nasıl geri alacaksın?

Biz lafımızın arkasında dururuz sıkıntı değil ama sen böyle bir mesaj atacaksan bir bak değil mi bu mesajı yazan kişi önceden neler yazmış çok zor bir şey değil...

Ekran Alıntısı.JPG

Roma temizlik yapmaya çalışıyor

Spinazzola + Zeki Çelik paketi yapılabilir

Fakat ikisinin Roma'daki net maaşı toplam €5m, bizde daha ucuza oynayacaklarını sanmıyorum

Bonservis olarak da totalde kemiksiz €7-8m vermek gerekir

Yaşları da çok genç değil, önümüzdeki aylarda Spinazzola 31 Zeki 27 olacak, bir de Spinazzola'nın ciddi bir sakatlık sorunu var

Yine de özellikle Spinazzola'yı bayadır istiyorum harikulade bir bek

Bizim ligde de dribbling kabiliyeti ve oyun zekasıyla ciddi fark yaratır

Ayrıca böyle kesin konuşmadan önce insan açar bakar. Hadi anladım B12'in eksik, takviye alırsın düzelirsin de böyle havalı havalı "şundan sonrasını okumadım" falan yazdıktan sonra karakterini ele vermen hoş olmamış. Evet forum hızlı akıyor bakalım sen bu mesajını nasıl geri alacaksın?

Biz lafımızın arkasında dururuz sıkıntı değil ama sen böyle bir mesaj atacaksan bir bak değil mi bu mesajı yazan kişi önceden neler yazmış çok zor bir şey değil...

Ekli dosyayı görüntüle 228716
Üstad yanlış hatırlıyorum sanırım kusura bakma hakkını helal et. Biriyle bu muhabbeti yaptığıma eminim ama kimdi bulamadim sen kalmışsın aklımda

Forumda geceleri şalterler neden iniyor bir kaç gecedir geceleri foruma giriş yapamıyorum

Oha beşiktaşın pokemon isimli ingiliz futbolcusu şimdiden sezonu kapatmış. Yaza kadar sakatlanmış herif ohara

Sarı-lacivertli kulüp, Faruk Koca'ya verilen cezanın yanı sıra 5 maç seyircisiz oynama cezası ile yöneticilere uygulanan çeşitli cezalara da itiraz etti.

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, AA'ya yaptığı açıklamada, Faruk Koca'ya verilen cezanın ağır olduğunu ve daha önceki örneklerle Tahkim Kuruluna başvurduklarını belirtti.

Hüseyin Aytekin, bu örneklerden birinin 2 Mart 2019'da Amed Sportif Faaliyetler-Sakaryaspor oynanan TFF 2. Lig maçında, Amed Sportif Faaliyetler'in futbolcusunun sahaya jiletle girerek rakip takım futbolcularına saldırısı olduğunu söyledi. Aytekin, futbolcunun bu olaydan sonra PFDK tarafından 4 yıl men cezası aldığını, cezanın 3 yılı geçtiği için de oyuncunun sürekli hak mahrumiyetine çarptırıldığını hatırlattı.

Ya sizin ben olmaya zekanıza osurayım nasıl alaka kurdunuz lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt