- 6 Eylül 2014
- 93.665
- 64.453
- 4.608
Eyupte Ömer Bayram var nedersinGardi bize adam gibi sol bek bul yoksa koyacam sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyupte Ömer Bayram var nedersinGardi bize adam gibi sol bek bul yoksa koyacam sana
Egoist bir tip işte. Bu eleman kendi hatası yüzünden görüntü alamayıp eleştirdi diye bir de karşılama sırasında -Icardi için galiba- saçma bir röp yapılmıştı. Kendi başarısız olunca suçu başkasında arayan birisibu burhan niye boyle
Egoist bir tip işte. Bu eleman kendi hatası yüzünden görüntü alamayıp eleştirdi diye bir de karşılama sırasında -Icardi için galiba- saçma bir röp yapılmıştı. Kendi başarısız olunca suçu başkasında arayan birisi
Malum sahistan farki yok hatta ondan bile daha kotu
Luca PellegriniYok ki öyle bir isim
Yoksa Spinazzola da yaşlı ve sakatlık sorunu olan bi isim. Ama fiziken çok düşmez ve sağlıklı kalırsa ilaç olur. Sosa nasıl Angelinho'dan farklı olacak anlayabilmiş değilim
Bindirmeyi mi seviyor. İstanbul geceleri tam ona goreLuca Pellegrini
24 yaşında italyan.
Bindirmeyi seven oyuncu
Istanbul gecelerini iyi biliyorsun hiç çıkmıyorsun anlasılan dedemBindirmeyi mi seviyor. İstanbul geceleri tam ona gore
Şu an formdan düştüm. Gecelerin yargiciydim bir zamanlar. Tokmağı vuruyordumIstanbul gecelerini iyi biliyorsun hiç çıkmıyorsun anlasılan dedem
E yaşlılık hali normalŞu an formdan düştüm. Gecelerin yargiciydim bir zamanlar. Tokmağı vuruyordum
sapık herif aklın fikrin nerdeBindirmeyi mi seviyor. İstanbul geceleri tam ona gore
Akımda fikrimde hep sen varsınsapık herif aklın fikrin nerde
Akımda fikrimde hep sen varsın
Hülyalı ruyali gözlerin var
Unutmak mümkün mü güzelim seni
Beni kahreden o gözlerin var
Geçen Ocak transferinde Victor Kristiansen ismi geçiyordu; genç, fizikli, defansif yönden sağlam ve iyi de pasör. Hem günü kurtarması muhtemel, hem de yatırımlık gözüyle çok istemiştim...Piyasa değeri 3.5 m görünüyordu, Leichester Kopenhag' a 14 milyon bonservis ödeyerek transfer etti, şimdi Bologna' da opsiyonlu kiralık. O parayı versek bile TR ye gelmeyecekti belki çocuk...Zamanda geri gidip sorunu cevaplamaya çalışırsan ne kadar zor olduğunu anlayacaksın
Boey gibi atletik sol bek kim var piyasada şu an. Onları 3-4 sene önce alabilir miydik zaman makinemiz olsa?
iyi herif ama fizik olarak standart biriLuca Pellegrini
24 yaşında italyan.
Bindirmeyi seven oyuncu
Bologna'da hiç beğenmiyorum o çocuğu. Roma'daki Danimarkalı bek de epey tırtGeçen Ocak transferinde Victor Kristiansen ismi geçiyordu; genç, fizikli, defansif yönden sağlam ve iyi de pasör. Hem günü kurtarması muhtemel, hem de yatırımlık gözüyle çok istemiştim...Piyasa değeri 3.5 m görünüyordu, Leichester Kopenhag' a 14 milyon bonservis ödeyerek transfer etti, şimdi Bologna' da opsiyonlu kiralık. O parayı versek bile TR ye gelmeyecekti belki çocuk...
Futbol Dünyasında oyuncu bulmanın en zor olduğu mevki solbektir. Çünkü diğerlerinde o kadar fark etmiyor ama solbekin solak olması tercih edilir ve insanların % 10 kadarı solaktır...
İkisi de kırmızı gördü mü gördü. Hagi'nin o kadar katkı vermesinin sebebi de arkasındaki orta sahanın onu rahatlatmasıydı ayrıca. İsme göre değişiyor yorumun.Nispeten değil direkt farklı şeyler.Hagi olmasa zaten final oynayamazsin o sene.Sıkısan maçta 35 metreden gol atan , maç alan adamı bir tutmak mantık dışı zaten.Okanin asist şov yaptığı sene Okan bireysel hangi takımı elemiş? Hagi taaa rapid wien maçlarından başlayıp taşıdı bizi o sene.Uc örnekler gayet , hadi hakan şükür olsa anlayacağım da Okan ne alaka
Öyle de şu dönemde bulabilecrğimiz pek bir seçenek yokiyi herif ama fizik olarak standart biri
Bologna'da hiç beğenmiyorum o çocuğu. Roma'daki Danimarkalı bek de epey tırt
kim o? sen misin.Hollanda liginde kümede kalmaya oynayan takımın sol beki