- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.431
- 3.078
Kendine niye ban yediriyorursun la mazoşist herifTransfer nöbetini sabirsizlikla bekliyorum, muhtemelen kendime ban yedirmem lazim yoksa forumdan cikis yapamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine niye ban yediriyorursun la mazoşist herifTransfer nöbetini sabirsizlikla bekliyorum, muhtemelen kendime ban yedirmem lazim yoksa forumdan cikis yapamam
Kendine niye ban yediriyorursun la mazoşist herif
Kendisine acı vermekten haz alan kisi transfer zamanı kaybolma lazımsınBagimlilik yapiyor transfer manyagim da mazosist ne demek
Bagimlilik yapiyor transfer manyagim da mazosist ne demek
@Batuhan Misiroglu @Hakan Kuzu Aha bu senenin forum olayını da buldumOha „Mazoşist, ruhsal ve fiziksel olarak kendisine acı çektirmekten haz duyan kişilere denir“
@Naci Liboş
Alalim mi
Nacide bilmiyor turkceyi@Batuhan Misiroglu @Hakan Kuzu Aha bu senenin forum olayını da buldumHakan'ın Türkçe'yi forumdan öğrenmesi
![]()
Türkçe diye yazamadın onu anladıkta klavyeden dolayı falan filan de ekini ayrı yazsaydın da bunları konuşsaydın ulanNacide bilmiyor turkceyi
O yüzden mi yalının etrafında dolanıyorlarmış :dHızı var ama çok sakar futbolcu alınmaz.
Adana Demirspor fena batacak geçen sene 20 m euro zararları vardı o da 600 m TL yapar başkan kendicebinden ödediğini söylemişti bu sene Avrupa'ya göre plan yaptılar ellerinde kaldı yakında dibe doğru çöküşe geçerler.
Terzi kendi sökügünü dikemezmişTürkçe diye yazamadın onu anladıkta klavyeden dolayı falan filan de ekini ayrı yazsaydın da bunları konuşsaydın ulan![]()
Ekleri ayıramayan Türkçe yazamayan sen nasıl biliyor oluyorsun dedeNacide bilmiyor turkceyi
Onun zamanında Türkçe böyleydi.Ekleri ayıramayan Türkçe yazamayan sen nasıl biliyor oluyorsun dede
Çok sinsi herifsinOnun zamanında Türkçe böyleydi.
Seni koruyorum lanÇok sinsi herifsin