GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyaspor maçında Torreira ve Boey cezalı duruma düştüler biri olsa Kaan Ayhan idare ederdi ama 2'si birden gidince yine kadro alt üst oldu.

Muslera
Barış - Sanchez - Abdülkerim - Kazımcan
Kaan - Demirbay
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​

Konyaspor maçında Torreira ve Boey cezalı duruma düştüler biri olsa Kaan Ayhan idare ederdi ama 2'si birden gidince yine kadro alt üst oldu.

Muslera
Kaan - Demirbay
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​
kartların temizlenebileceği en mantıklı maç yahu neden alt üst olsun.

muslera

kaan -- sanchez -- apokerim -- kazo

ndombele -- demirbay

BAY -- mertens -- kerem

icardi​

muslera

ndombele -- demirbay

BAY -- mertens -- kerem

icardi​
Zaten mantıklı ona bir şey demedim sadece Kaan veya Barış'ın klonlamasını bulmamız lazım keşke Sanchez'de bugün olsaydı en azından 5 dakika girip cezalı duruma düşse iyiydi bir kartı daha temizlemiş olurduk. :asd:

17 haftada 10 maç gol yemedik bu sene net rekoru kırarız ayrıca 9 deplasman maçında 3 gol yedik 2'si hataydan 1'i başakşehir'den o da orta açtı gol girdi 7 maçta gol yememişiz.

İnanılmaz bir rakam eğer hücum konusunu biraz daha çözersek önümüzde durmalarının mümkün değil yıkıp geçeriz. Birde bu rakamları sol bek ve orta saha sorunluyken yaptık.

muslera

ndombele -- demirbay

BAY -- mertens -- kerem

icardi​
Eldeki veletleri kullanmak zorunda kalır belki. Bir görelim et mi balık mı bu çocuklar. Haftalardır Mete'yi dandik maçlarda denemek gerektiğini bu yüzden söylemiştim lazım olduğunda adam bulamamak yerine en azından planın hazır olurdu.

Bence kaan ortada oynayacak kazım ve barış bek

Muslera
Kaan - Demirbay
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​

Kaan bek oynar knk. Orta sahaya dombiliyi koy. Barış yine sol bek.

Bu maça daha var, cuma gunu kupa macina yoğunlaşalım

Penaltı pozisyonu hakkında ne diyecekler diye Radyospor’u açtım biraz önce küfürler savurarak kapattım. Penaltıyla alakası yokmuş. Öyle diyor malum beyler 😡

Berkani geri getirin 4 tane transfer yapın

Rıdvan yilmaz Lemina 10 no ve sağ kanat. Sağ taraftan biri yollanmali hiçbir etki yok

Muslera
Kaan - Demirbay
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​
Yeni transferler oynayabiliyor mu olursa

Ligin 2. Yarısı için net avantajlı olan taraf biziz. Solbek orta saha transferi desen planlanan ve ilk 11i değiştirecek 2 transfer planımız var. Suyun öteki tarafinda ilk 11e 1 tane transfer yapılmaz. Sezon sonuna kadar görecekleri 11 bu. Formsuz ve eksik mevkilerle başa baş buraya kadar getirdik. Doğru eklemelerle sazı elimize alıp gideriz diye düşünüyorum

muslera

ndombele -- demirbay

BAY -- mertens -- kerem

icardi​

Muslera
Kaan - Demirbay
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​
Konya maçını salalım derim

Bir sorum olacak. Sarı kart cezalari 4. Kartta otomatik 1 maç olduktan sonra sıfırlaninca yine 4 kartta mi ceza geliyor yoksa italyadaki gibi 3e mi düşüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt