GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexsanderrrr

O kadar Fluminense maçı izledim hiç dikkatimi çekmedi

Andre diye bi çocuk var Flu'da tam 1 yılan

Süper bir herif tam aradığımız herif

Fakat paramız yetmez

Haluk'a güven olmaz Boey sözleşmesi de eli kulağındaydı güya

Ali Koç'la papaz diye zorla desteklediğimiz biri

Alexsanderrrr

O kadar Fluminense maçı izledim hiç dikkatimi çekmedi

Andre diye bi çocuk var Flu'da tam 1 yılan

Süper bir herif tam aradığımız herif

Fakat paramız yetmez

Aleksander kim hocam

Brezilya piyasasi uctu, vasat topculara bile manyak fiyat cekiyorlar biz oradan uzak duralim baska ülkelere yönelim

Aleksander kim hocam

Brezilya piyasasi uctu, vasat topculara bile manyak fiyat cekiyorlar biz oradan uzak duralim baska ülkelere yönelim
Ne bileyim iki sayfa öncede biri paylaşmış ben de hemen gaza geldim

Akıllı olursan çok iyi fırsatlar düşüyor Güney Amerika'dan

Enzo gibi, Guimaraes gibi

Ama evet bizim için çok zor pazar katılıyom

Bir de gerizekalılar Gallagher, Maatsen ve Chalobah'yı yollayıp bikaç tane daha 18 yaşında bebe alacaklarmış

Bu gerizekalılardan çok iyi gencolar düşürebiliriz önümüzdeki yıllarda. Şimdiden hazırlığı yapmalıyız

Mark Noble: "Hem de fena bir ders...İstesem Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Aguero ya da Ryan Giggs de diyebilirdim." Yine de Tugay ilginç bir seçim." Mark Noble: "Onu seçmemin sebebi karşısında oynadıktan sonra kendimi g*t gibi hissetmiştim... Genç, küstah ve kendini en iyi sanan bir çocuğa güzel bir ders vermişti. O müthiş bir futbolcuydu. Müthişti..."

1703800221686.webp

Bir de gerizekalılar Gallagher, Maatsen ve Chalobah'yı yollayıp bikaç tane daha 18 yaşında bebe alacaklarmış

Bu gerizekalılardan çok iyi gencolar düşürebiliriz önümüzdeki yıllarda. Şimdiden hazırlığı yapmalıyız
Gallagher her maç oynuyor niye yollasınlar yav.

50 verdiler satmadılar herifi.

Gallagher her maç oynuyor niye yollasınlar yav.

50 verdiler satmadılar herifi.
Athletic açık ara en iyi kaynak

Anladığım kadarıyla bunların muhasebe hesabında bir sıkıntı çıkmış, yeni hamle yapma alanları pek kalmamış. Altyapıdan yetişme topçuları satınca daha büyük artı yazıyormuş PL FFP'sinde

Athletic açık ara en iyi kaynak

Anladığım kadarıyla bunların muhasebe hesabında bir sıkıntı çıkmış, yeni hamle yapma alanları pek kalmamış. Altyapıdan yetişme topçuları satınca daha büyük artı yazıyormuş PL FFP'sinde
Salak bunlar ya zaten doğru düzgün katlı aldıkları adam sınırlı bir de oynatmadıkları gençler yüzünden Gallagher gidecek. 50lik teklifi tekrar alamayabilirler bu ortamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt